USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гузь досяг свого? Кабінет керівника міліції опечатали. РЕПОРТАЖ

28 Лютого 2014 19:15
Перевірити, чи справді опечатаний кабінет виконувача обов’язків начальника Управління МВС України у Волинській області вирішив депутат облради Ігор Гузь.

Акція, у якій взяли участь приблизно десяток активістів Самооборони Майдану, відбулася 28 лютого.

Заступник голови облради Ігор Гузь розповів про одноголосне рішення ВО «Майдан», підтримане Самообороною та Автомайданом про те, що керівник слідчого управління міліції Михайло Руденко не має морального права займати позицію в.о. начальника управління.

Відповідно до ультиматуму, в.о. начальника УМВС повинен був опечатати свій кабінет та виїхати за межі області. У разі, якщо умова не буде виконана, заступник голови облради обіцяв наступного дня привести сюди декілька тисяч людей, яких «закличуть до дій». Ігор Гузь зазначив, що не має претензій до рядових правоохоронців, проте, якщо Михайло Руденко очолить міліцію області, це буде «злив Майдану». Варто зауважити, що акцію не підтримали представники «Правого сектору», адже Михайло Руденко написав рапорт на звільнення, таким чином виконавши їхню вимогу. Окрім того, пан Руденко під час брифінгу у стінах УМВС в області заявив, що нікуди не піде допоки не прийде нове керівництво.

Поблизу входу в управління зібралося чимало правоохоронців у цивільному, які, з їхніх слів, прийшли, щоб послухати, про що говоритиме Ігор Гузь. Один з них звернувся до самооборонівців із проханням мати повагу до себе, нічого не громити у будинку, адже міліціонерам, мовляв, у ньому ще доведеться працювати не один рік. Учасники акції запевнили, що усе відбудеться мирно.

«Хто буде відновлювати цю будівлю, яку побили?», - запитав один з правоохоронців.

«А хто поверне життя тих хлопців, яких убили?» - своєю чергою, запитав у нього Ігор Гузь. У відповідь працівники УМВС закликали його не спекулювати життями загиблих.



Зайшовши із помічником у будівлю, Ігор Гузь переконався, що двері кабінету опечатані і не було потреби провокувати працівників міліції та зривати роботу УМВС. Дехто з правоохоронців наголошував на тому, що Ігор Гузь – посадова особа та повинен дотримуватися законів. Вони запитували, хто його уповноважив перевіряти кабінети керівництва УМВС. Той відповів, що виконує вимоги ВО «Майдан», та запросив усіх зацікавлених осіб вийти на сцену луцького Євромайдану під час віча, що відбудеться у неділю, 2 березня.

Вийшовши з будівлі, Гузь вступив у дискусію з правоохоронцями, які висловлювали своє невдоволення тим, що депутат спекулює смертями загиблих на Майдані. Йому нагадали, що його час - час крикунів - вже минув і потрібно будувати державу.

Після нетривалої суперечки з правоохоронцями, учасники акції покинули місце пікету.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 171
Петро Показати IP 28 Лютого 2014 19:26
Гузь, з кожною годиною втрачаєш підтримку і прибічників. Твоє горлопанство вже ніким не сприймається.
Небайдужий до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 19:28
Дійсно, для його глотки є праця в Криму.
лучани до Небайдужий Показати IP 1 Березня 2014 09:10
Це підрпозділ Сокіл та УБОЗ захищають свого мафіозного лідера.
Василь до лучани Показати IP 1 Березня 2014 10:44
Якраз ні соколят ні беркутят там і близько не було. Не можна звинувачувати всіх на один штиб. Руденко має повагу у волинській міліції як людина гідна та поміркована, а Гузь горлопан, такий собі Троцький - хто цікавиться історією зрозуміє.
123 до лучани Показати IP 1 Березня 2014 11:36
Навіть як і вони. а хто захистить міліцію, що ті недоумк нападають на працівників або їх рідних і бють. Чого ви добилися Націоналісти х.... що люди зарплати не получать в березні і всі підуть красти, і до кого до тебе Гузе і до таких як ти, але чого ваші шайці переживати,якщо вам так кашляють, що ви після цього всого собі теж десь за кордоном рахуночок в банку відкриєте. А що робити молодим сімям які знамають житло, і живуть на одну зарплату і дитинку мають, які потрібно нормально харчуватися... Данильчук Гузе Майє дайте відповідь??????Чи може ви будете їхз фінансувати... Продажні тварі!!!!
Дарина до 123 Показати IP 1 Березня 2014 17:23
Пiду до церкви, поставлю Гузю свiчку...за упокой
Мирон до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 19:40
Руденко молодець! http://www.youtube.com/watch?v=tVBt1MHa-rw
Лучанин до Мирон Показати IP 28 Лютого 2014 20:35
У відповідь Гузь почав шантажувати міністра внутрішніх справ, - якщо не виконають його вимоги, погрожує ескалацією конфлікту: http://www.volynpost.com/news/28398-guz-prosyt-ministra-zvilnyty-golovnogo-milicionera-volyni ... "В іншому випадку своє слово скаже вулиця, а це чергова ескалація конфлікту...", - додав політик." Причому на іншому сайті Гузь сам же цю ескалацію конфлікту і обіцяє організувати: http://vk.com/igor_guz ... "Тому у випадку невиконання ультиматуму, особисто закличу учасників Луцького Віче у неділю піти під приміщення УМВС та посприяти цьому покидьку залишити межі Волинської області!" І тут ще дуже велике питання, хто саме є "покидьком" і "скотиною"...
Ваня до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 19:41
Гусь,щоб ти ...,тварюка!!!
екскурсовод до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 20:10
http://glavcom.ua/news/188880.html
екскурсовод до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 20:19
СРОЧНО!!!! ЧИТАТИ ВСІМ!!!! Стенограмма разговора Тягнибока и Яроша - НА САЙТІ аврасія.інфо (вводьте на латині, пишу так, бо по іншому силка не пропускається) БОМБА!!!!
екскурсовод до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 20:21
СРОЧНО!!!! ЧИТАТИ ВСІМ!!!! 1. http://glavcom.ua/news/188880.html 2. Стенограмма разговора Тягнибока и Яроша - НА САЙТІ аврасія.інфо (вводьте на латині, пишу так, бо по іншому силка не пропускається) БОМБА!!!!
Кара до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 22:22
Гузь будь ти п*оклят з Оксанкою своею та сiм'ею!
Валерій Станіславови до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 22:47
Гузь кожного дня все більше втоптує себе в га*но!!!, а тут нічого дивуватись людина відповідає дійсності!. Люди ще не бачуть, як Гузь маніпулює ними, прийде час вони його на коліна поставлять, викінуть як га*но. Гузь Раджу тобі бути чоловіком,а не ховатися за обороною, якщо хочиш поміняти людей то почни із своїх, а до ЛЮДЕЙ ЯКІ ВИКОНУЮТЬ ГІДНО СВОЮ РОБОТУ НЕ ЧІПЛЯЙСЯ БО КОЖНИЙ ІЗ НИХ МОЖЕ ПОСТОЯТИ ЗА СЕБЕ!!!
читачка до Петро Показати IP 1 Березня 2014 09:52
прикро...прикро за всі ті їхні кроки...прикро за те, що самі ніколи не працювали і тепер заважають працювати професіоналам своєї справи, так дійсно ніколи ми не дійдемо консенсусу і не матимемо того спокою та захисту, який хоче мати кожна людина. Просто варто всій громаді краю зробити висновки з тих усіх дій та вчинків Гузя і Ко.
Усьо Показати IP 28 Лютого 2014 19:29
Усьо, приплыли.. Милицию можно распускать.. С гусем не может справится... Теперь- каждый за себя... Нет ни у кого лишнего ствола? Пишите в личку....
автор до Усьо Показати IP 28 Лютого 2014 19:44
На відміну від Гузя, працівники міліції виважені, поводять себе стримано і до його рівня не опустяться. Окрім,як кричати, він більше нічого не може. Його обличчя інтелектом не спотворене. Соратників у нього вже нема. Спекулювати смертями - це низько, бо в цей час, коли люди гинули на Майдані, він був на території мирної Волині. А за лишній ствол є відповідальність.
Тетяна Показати IP 28 Лютого 2014 19:29
Мужики! Вибачте, ну в решті решт, хтось вже вломить цьому Гузю? Ну що ні день, все немає межі беззаконню! Люди з "Правого сектора" тихо злилися з Самообороною і далі, під головуванням Гузя продовжують самоуправство в області. Невже не знайдеться сили, щоб надоумити цього божевільного?! Це 1-2 людини будуть каламутити всю область? Та що ж це таке коїться?!
Вадим до Тетяна Показати IP 28 Лютого 2014 20:29
З метою припинення цього безладу незаконних формувань в неділю 2 березня об 13 годині біля приміщення УМВС в області збираються громадськість міста та області та всі правоохоронці. Не байдужим пропонуємо взяти участь!!!!
Перехожий. Показати IP 28 Лютого 2014 19:30
Там Гузю мало тягла не дали. Треба було ще трохи постояти. Випадкові перехожі йому рекомендували іти від умвс і то швидко.
123 Показати IP 28 Лютого 2014 19:31
x y u JIO
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 19:34
А що буде як це все достане простих міліціонерів?вони просто не вийдуть працювати!!!наші сімйи Гузь буде охороняти?люди схаменіться -щоб пізно небуло...
Юляха Показати IP 28 Лютого 2014 19:34
Громада Волині!!! Скільки часу цей брутальний, голосливий за схованний за спинами Майдану "товариш" Гузь буде приймати рішення за нас. Невже це - є лідер, який має бути у нашій європейській державі!! Прошу громаду підтримати вимогу та на віче що відбудеться на Театральному Майдані Луцька 2.03.2014 здійснити "Люстрацію" останнього та хай дасть Руденку виконувати свої обовязки...... СЛАВА УКРАЇНІ!
автор до Юляха Показати IP 28 Лютого 2014 19:45
Героям слава!!!
Лучанин до Юляха Показати IP 28 Лютого 2014 19:53
Героям слава!!! Смерть ВОРОГАМ!!!! Підтримую. Віче має відбутися о 13.00 год.. Іду з сусідами.
Лучанка до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 20:22
Пропоную кричати ГАНЬБА під час виступів гузя, данильчука і т.п.
Юляха до Лучанка Показати IP 28 Лютого 2014 20:37
Повністю Вас підтримую....Надоїли ці вискочки...
трохи знаючий Показати IP 28 Лютого 2014 19:37
п гузь а ви як йдете зі свого робочого місця тобто службового кабінету а як заступник облради тепер маете такий аксесуар ви його опломбовуете ? якщо ні то горе вам бо це слід робити на вимогу держінструкцій з безпеки шкода що вам про це ніхто не сказав а у вас певно не мае часу почитати а ось михайло михайлович як слідчий дотримуеться вимог законодавства а як би він після робочого дня не оплоьбував то був би порушником службовоі дисципліни можете щоденно приходити після 18год 15хв і цілувати пломбу вона вас буде чекати
Іра Показати IP 28 Лютого 2014 19:49
Правоохоронні органи Луцька тільки встигли відійти від погромів і пікетів, не маючи керівництва рядові працівники ходять на роботу, хоча було б зрозуміло якби забили і не виходили, а гусю і данильчукам все не йметься!!!все роблять для того щоб ні міліція ні прокуратура не працювали!хлопці, все, у ваших послугах більше ніхто не нуждається! Ну це ж треба, спекулюють загиблими людьми на майдані щоб висадити свої ду пи в керівні крісла міста! Позорище! От тепер то дійсно видно хто є хто, і хто за що боровся!!!
Вот мимо проходил Показати IP 28 Лютого 2014 19:49
"Заступник голови облради Ігор Гузь розповів про одноголосне рішення...."......Ну да, цирк, прийшло 10 психічнохворих гузюшків, обісцялись, з переляку, і що? Може мені з колегами по роботі, зі штатом 40 чоловік, також прийняти своє рішення і піти і ще зброю в міліції забрати? Це рішення колегами Фірми, яке підтримане ВО "вул. Львіська" "Гнідава" та ДПЗ Ну Гусь дибіл. А чому ГуЗь не пояснює за які кошти він недавно купив Лексус?
протестую! Показати IP 28 Лютого 2014 19:50
Годі вже, шановний Гузь каламутити воду!!! Свій авторитет Ви вже практично втратили, годі вже підбурювати людей!!! Їдьте хутенько до Криму, якщо ще не накричались - там роботи непочатий край.... А називати позаочі Руденка скотиною - це низько, навіть для Вас!!Бо ця людина в житті досягла трохи більше, ніж Ви і трохи більше розбирається у кримінальному процесі. Ви вже всіх дістали своїм нахабством.
автор до протестую! Показати IP 28 Лютого 2014 20:00
Ви "Протестую" дуже ввічливий, бо слово "шановний" вживати до Гузя не можна. Шани він не заробив. Застосуйте його перед прізвищем Руденко! Це справді шановний, справжній полковник, який має честь! Не дивлячись ні на що, не оформив лікарняний чи відпустку.
протестую! до автор Показати IP 28 Лютого 2014 20:10
Цією ввічливістю я показую товаришуі Гузю як потрібно спілкуватись у Європейській. демократичній Україні. Адже вживаючи слова " скотина" , які він застосував до полковника міліції та прсто мудрої людини, означало б той факт, що ми опускаємся до його рівня)))) А ми всі набагато рівнів вищі за цю особу....і ми це доведемо!!!
протестую! Показати IP 28 Лютого 2014 19:50
Годі вже, шановний Гузь каламутити воду!!! Свій авторитет Ви вже практично втратили, годі вже підбурювати людей!!! Їдьте хутенько до Криму, якщо ще не накричались - там роботи непочатий край.... А називати позаочі Руденка скотиною - це низько, навіть для Вас!!Бо ця людина в житті досягла трохи більше, ніж Ви і трохи більше розбирається у кримінальному процесі. Ви вже всіх дістали своїм нахабством.
Іра Показати IP 28 Лютого 2014 19:53
Побачили в центрі подій Євтенія... Напевно тільки вийшов з Карамельки, перед тим тріснувши сотку віскаріка для хоробрості... ))))))))))
Знаюча до Іра Показати IP 28 Лютого 2014 20:12
Ржу нє магу, в десятку, Іра! В нього навіть вираз обличчя такий ніби "опана, двіжачок якийсь". Він якраз в Оперу йшов, а попав в кадр!
Бармен з Карамелі до Іра Показати IP 28 Лютого 2014 20:28
Альо, сьогодні п'ятниця, я йому 200 наливав, лише по сто він п'є з понеділка по четвер, а у вихідні можна розслабитись!
лате до Бармен з Карамелі Показати IP 1 Березня 2014 01:18
шановний бармене, не личить працівнику улюбленого багатьма людьми закладу писати такі коменти, навіть і про Єфтєнія. Це псує репутацію закладу,адже кожне відвідування цього кафе - це ж ваші гроші! Не відбивайте бажання заходити до вас і Єфтєнію, і іншим.
123 до лате Показати IP 1 Березня 2014 11:42
Кожний громадянин України має право на вільне слова, так що Лате закрий свою петельну. І ще не понятно хто під таким ніком написав.
555 до лате Показати IP 2 Березня 2014 23:20
І що ви зараз скажете , за які кошти ваші працівникі кожен день пють віскі в карамелі?))) А про знають всі!! А ви тут зібрались і кричите які ви чесні)
Діагноз Показати IP 28 Лютого 2014 19:54
Дебілоїд!!!
анамнез до Діагноз Показати IP 1 Березня 2014 01:14
імбіцил, олігофрен,шизофренік,психопат, з маніакально-депресивним психозом, істеричним неврозом,маяченням. Вітаю,Ігоре, Ви знахідка для психіатра! Чекаємо за адресою м.Луцьк вул.Теремнівська,98 або ВОЛИНСЬКА ОБЛ., КІВЕРЦІВСЬКИЙ Р-Н, СМТ. ОЛИКА ВУЛ. ЗАМКОВА,28. Вас там вилічать. До речі, Вінсент Ван Гог,Авраам Лінкольн,Король Франції Карл VI,Ернест Хемінгуей, Теннессі Вільямс,Едгар Аллан По,Говард Хьюз,Джон Неш,Людвіг Ван Бетховен,Ісаак Ньютон - ці відомі люди також страждали психіатричними хворобами, але вони попри свої недуги стали нобелівськими лауреатами і т.д.,а ви просто божевільний. То ж або лікуйтеся, або утніть якийсь шедевр, який принесе користь суспільству
Совесть до анамнез Показати IP 1 Березня 2014 16:42
наприклад, привселюдно себе спалити!!!!!! точно увійде в історію
Марина з Ковеля Показати IP 28 Лютого 2014 19:55
Шановні, я впевнена, що Гузь знав коли у Руденка М.М. закінчується робочий день, тому і призначив зустріч поза робочий час, як не як Руденко М.М. чекає його на рингу! Окрім того забагато повноважень він бере на себе як на заступник голови Волин.обл.ради, не йому вирішувати, де Руденку бути в дану хвилину.. Хай подбає про мене, що я будучи вчителем молодших класів у ЗОШ в м.Ковелі, могла не турбуватись, що діти батьки яких працюють у державних установах не будуть боятися прийти та піти зі школи.
Андрій Показати IP 28 Лютого 2014 20:00
Пане Гузь,повірте,що Ви будите на коні тільки до перших виборів .Будь ласка не розкривайте свій огидний рот спекулюючи смертями дійсно Героїв.А Ви просто горлопан,непорядна людина,яка не чула навіть про такі поняття як етика,політкоректність та й взагалі людяність.Ми живемо у 2014 році,а не в 1917.Вгамуйтеся.
розум Показати IP 28 Лютого 2014 20:00
Люди, хіба за таке ми боролись. А ті бідні, нещасні батьки, які втратили своїх дітей, тепер дивляться на все це і страждають ще більше, бо все даремно, бо на Волині не влада, а дибілізм. Одні хабарники змінили інших, ще дурніших, бо голожопий Гузь зарано купив лексус. Не з того починаєте хлопці, можете погано закінчити.
Ір Показати IP 28 Лютого 2014 20:02
Гузь ти політичний труп.Пропоную жителям міста восени втопити його і Данилюка на місцевих виборах.А опера красави!Загнали Гузя нормально.
інспектор до Ір Показати IP 28 Лютого 2014 20:20
Підтримую повністю. Той же "дерибан" посад. Є нормальні люди і в Правому секторі і в самообороні. Та вони зараз не кричать і не рвуться до посад. Вони згадують друзів, яких втратили. І вони - ті, що проливали свою кров за Україну починають розчаровуватись. Чергова зрада? Скоріш за все(
Гусь до Ір Показати IP 28 Лютого 2014 23:57
коментар було видалено
Волинянка Показати IP 28 Лютого 2014 20:06
В 2014, думаю відбудуться вибори і до Верховної ради і до місцевих рад, невже Ігор Гузь сподівається, що після всіх його "виходок" адекватні люди підтримають його кандидатуру. Він програє так, як програв Кравчук Палиці. Луцьк - велике село, і всі про всіх багато знають.
Свідомий Показати IP 28 Лютого 2014 20:08
Черговий невдалий піар Гузя. Знав що у п"ятницю короткий робочий день і вирішив прийти після 18 години. Руденко таких як цей герой анекдоту про "Гея після душу" точно не злякається!!!!!!!!!!!!!!!!
інспектор Показати IP 28 Лютого 2014 20:09
Ігоре, де ти був коли на Інституцькій нас вбивали? Чому зараз не в Криму, захищаючи наш суверенітет? Я був на твоїй стороні... Зараз рахую тебе боягузом. Ти сам у міліцію прийди, а не прикривайся людьми. Шкода... Ми тобі вірили(
правдолюб до інспектор Показати IP 28 Лютого 2014 23:58
Реально Гусь боягуз, ніде сам не ходить
))) Показати IP 28 Лютого 2014 20:10
кабінети силовиків опломбовуються кожного вечора. хто подавав гузьонку набої, вітаю всіх.
БІТЛ Показати IP 28 Лютого 2014 20:14
Депутат Гузь! Відшкодуй заподіяні тобою збитки! Це як посадовець і розпорядник бюджету! А як чоловік, то прийми виклик Руденка і вийди з ним на "поговорити" або в ринг! Поєдинок буде чесним і переможе гідний!
123 до БІТЛ Показати IP 1 Березня 2014 11:50
Не хай познімає..розжеше всю міліцію. а тоді на виборах і перед ними подивиться хто його ж*пу буде захищати, та на нього ніхто навіть дивитися не хоче, а допомагати йому тим більше, вони як цунамі(((( шкода що волиняни підтримують таке б*дло... Я не думаю що коли вони зверталися до правоохороних органів їь хтось відмовляв чи на виклик не приїжав... Вже було що рідні приходили в міліцію за довідкою про смерть рідних, а міліції не має, бо за день до того вони Данильчук Гузь все розгромили!!! Шкода мені правоохоронців, на мою думку вони роблять все що у їх повноваженнях, а якби наші громадяни знали не тільки свої права а й обовязки. то було б краще всім, а права міліціонерів ніхто не знає, почитайте скільки їх, але як їх ущемили(((
Я знаю Показати IP 28 Лютого 2014 20:14
Для відома Гузя і його малочисельних прибічників. Руденка на посаду в.о. начальника Волинської міліції перепризначив новий Міністр внутрішніх справ Аваков А.Б. наказом від 26 лютого 2014 року. Думаю що йому краще знати, хто має керувати міліцейським колективом. А спекулювати смертями Героїв Майдану ніяким Гузям не дозволимо. Вічна їм пам"ять та шана людей!!!
гiсть Показати IP 28 Лютого 2014 20:16
нормальний мужик той Руденко
Совесть до гiсть Показати IP 1 Березня 2014 16:47
немає посади нормальний мужик, у цьому контексті треба вживати достойний керівник!!!!!!
лучанка Показати IP 28 Лютого 2014 20:18
Пане Гузь Ви вже всім надоїли разом з всіма своїми секторами "лівими" і "правими". Краще вийдіть на майдан та розкажіть що Ви доброго для Волині зробили,чому і через кого прийшли до політики і не забудьте розказати про співпрацю з екс-меров "ГАВНІШИМ-ГАВНІШИМ" як гроші через проекти крали. А що зараз красти, як вже немає що і шукаєте хто тепер крайній. А де Ви були коли на майдані кров проливалась? В Киеві на блат хаті відседжувався. Слава Україні но тільки не Пану Гузю.
Люстратор Показати IP 28 Лютого 2014 20:22
Шановні члени люстраційного комітету Волині. Проханння негайно пролюструвати Гузя. Цей самозванець ніколи жодного дня ніде не працював, однак дозволяє собі купувати авто VIP-класу вартістю більше 30 000 доларів США. Цікаво, чи перерахував він хоч копійку сім"ям загиблих героїв??? Думаю ні.
люстраторка до Люстратор Показати IP 28 Лютого 2014 23:22
Поки що це марно, бо створення цього комітету в Луцьку належить Гузю і працює по його вказівках! Справжня люстрація для Гузя - це Ганьба від людей!!!
Совесть до люстраторка Показати IP 1 Березня 2014 16:50
поки не має закону про так звану люстрацію ніхто немає ніяких повноважено на це здійснення, тим більше особа, яка сама підпадає під люстрацію!!!!!!
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 20:27
а вони не доживуть до виборів.
Ігор Г. Показати IP 28 Лютого 2014 20:27
А чого на митницю 3 рази їздили
Петрович Показати IP 28 Лютого 2014 20:31
А хто буде кримінал тормозити,Гузь?От полішуки офігевші, наглі і тупі.Нормальних мусорів треба лишити бо почнеться беспредєл і тоді прийдеться Сашка Білого кликати.По великому рахунку Гузь сам стріляти ні в кого не буде, а я думаю хтось з мінтів піде в ответку і начистить їм харі полішуцькі!Тьху на вас, махновці!
Анонім до Петрович Показати IP 28 Лютого 2014 20:35
Чого мусора не вийдуть на віче і якщо громада підтримує, то прояснять питання з махновцями, а як людям пофіг, то нехай сидять по хатам і перезаряжають обрізи, по полюбому махновці завітають, а менти не при ділах!
123 до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 11:53
Ви ж навіть їх не будете слухати...і ваше слово Мусора, ви вже самосуд над беркутом вчинили,я к Ірод над Ісусом Христом!!!
Совесть до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 16:54
У відповідності до чинного законодавства, працівники міліції не мають права приймати участь ні в яких громадських організаціях, демонстраціях, загальних зборах, у тому числі і віче, окрім як передуваючи там на службі по охороні громадського порядку.Доречі це зазначено не тільки у Законі про міліцію, але й у Конституції України любого року.Але там є цивільні, ось вони й скажуть...
Ссс до Совесть Показати IP 2 Березня 2014 23:46
Э таке...
Так до Совесть Показати IP 3 Березня 2014 01:02
Так
Свої Показати IP 28 Лютого 2014 20:31
Михайле Михайловичу!!! Вам наш наказ - не здаватися ні при яких обставинах. Ви професійна і порядна людина, здатна повести весь колектив за собою, розбудовуючи нову міліцію нової великої Держви. Весь колектив з Вами. Не зрадьте нас. "Борітеся — поборете! Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!"
Ліля Показати IP 28 Лютого 2014 20:31
Боже! Як вони себе дескридитують! Хіба ми за це боролися? Скоро всі відвернуться від вас! Не доведи Боже!
ок Показати IP 28 Лютого 2014 20:34
Люди напишіть як правильно вводити щоб прочитати про Тягнебока і Яроша
Анонім до ок Показати IP 28 Лютого 2014 20:44
Як підростеш - татко покаже:)
лучанка до ок Показати IP 28 Лютого 2014 20:58
є ще така силка http://politic.kiev.ua/politika/5688taemna-rozmova-yarosha-z-tyagnibokom-stenograma.html
екскурсовод до ок Показати IP 28 Лютого 2014 21:27
в гуглі введіть - Стенограмма разговора Тягнибока и Яроша
55555 Показати IP 28 Лютого 2014 20:36
Гузь ти козел......і тебе справедливо не обрали депутатом ВР. а вже дорвався до влади в області і починає порядки наводити.....лошара ти настоящий.......на зону тебе треба відправити давно вже....
ПРАВДА Показати IP 28 Лютого 2014 20:39
Дуже невдала назва статті. Правельніше було б назвати: "Міліціонери ледь втримались аби не начовпти пику знахабнілому Гузю".
Петро Показати IP 28 Лютого 2014 20:54
Гузь молодець, я та багато моїх знайомих підтримують те що ти робиш.
Іван до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 21:00
"Я и моя молодая команда что-то делаем. Что-то важное"))) Цитата
Анонім до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 21:01
Петро схаменись, кого ти підтримуєш??????? Про порядність Гузя, краще мовчати, а про інтелект- і говорити нічого!!! ПУСТА ВІН ЛЮДИНА!!!
Настя до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 21:14
Бага то твоiх друзiв в масках та з палками,я так розумiю??
Павло до Петро Показати IP 28 Лютого 2014 23:10
Петро, ти чи здурів? на початку коментів пишеш шо гузь п..с, а тут йому поклони бєш. Оприділись ти до умних чи до гуся?
1221 Показати IP 28 Лютого 2014 21:01
Так гузі всі пікачу волині підтримуюють
Батьківщанка. Показати IP 28 Лютого 2014 21:06
Ставити на коліна чиновників це одне, а в криму війна!!!!! поїдуть туди правий сектор автомайдан і всі інші Саші Білі туди?
))) до Батьківщанка. Показати IP 1 Березня 2014 12:29
вони зробили все, щоб допомогти злити крим. кожна брудна халява на це працювала.
lourinser Показати IP 28 Лютого 2014 21:13
Гузь-це політичне лайно. О.К.?
Лучанка Показати IP 28 Лютого 2014 21:22
Гузь - артист. він на похоронах Василя і то грав роль. листа неміг зачитати нормално, видавлював із себе сльози. дітей поховали, а він дальше горланить і безпредел робить у місті. Чому на передовій у Києві не був. Всі активісти горлохвати живі - здорові. Дітей повідправляли на війну а самі за крісла бються.
я за дебати Показати IP 28 Лютого 2014 21:28
Теледебати!!!! Чи Гузь сам боїться? І голосування онлайн. Переможе Гузь- Руденко у відставку, а навпаки- хай сам заяву на стіл. І десь подалі.
К до я за дебати Показати IP 28 Лютого 2014 22:07
Як на мене - даремна витрата часу і лишні звукові коливання. ККД від цього? Виключно - шоу. Все що потрібно Руденко сказав, а далі - хай працює на результат, якого чекає громада. От саме в роботі, вчинками він має довести свою "боєздатність". Не лише міста, а всієї області. Повторю - моя думка.
перспектива до я за дебати Показати IP 28 Лютого 2014 23:04
Гузю на теледебати з Руденком треба йти зразу з речами, бо не встигне зібратися і буде летіти за межі області з голою ж...ю.
капітан Показати IP 28 Лютого 2014 21:29
Душу - Богу, Життя - Народу, Любов - Сімї, Честь - нікому. А в Гузяки ні честі ні розуму. міліція з народом, а не з долбой...бом. Хлопці молодці, так тримати, наведемо порядок в Луцьку. Закликаю осіб, які мають незареєстровану вогнепальну зброю здавати її в УМВС. Відповідальності за добровільну видачу не передбачено законом, а хто хоче ще погратися - повірте: зброя Вам добра не принесе, тільки показник правоохоронним органам. Зауважте і не тільки міліціонерам.
2222 Показати IP 28 Лютого 2014 21:49
http://uainfo.org/blogosphere/istoria/284780-.html. Подивітся. ЦІКАВО
Українець до 2222 Показати IP 28 Лютого 2014 22:10
Ссилка не работает сбрось другую
Цікаво Показати IP 28 Лютого 2014 21:54
то виходить нач.УМВС дійсно звалив? нда...коли в тому Луцьку толк буде...
Юрій до Цікаво Показати IP 28 Лютого 2014 22:00
Чому звалив, просто поїхав на вихідні до дому до сім'ї...
К СБ до Юрій Показати IP 28 Лютого 2014 22:03
А может за приказом в МВД
Юрій до К СБ Показати IP 28 Лютого 2014 22:11
Там зараз точно не до призначень чи звільнень, а тим паче проблем Руденка та Гузя... зараз всі зайняті Кримом...
К СБ до Юрій Показати IP 28 Лютого 2014 22:14
Судя по сайту МВД и разговорам в главке - назначения идут своим чередом...но, Волынь опять ждет "сюрпрайз", мммлин...
Спортлото Показати IP 28 Лютого 2014 22:30
Ставлю 100 гривень за Руденка!!!!
драйв до Спортлото Показати IP 28 Лютого 2014 22:49
Збільшуй ставки, не прогадаєш!!! Руденко не колишнє "МММ". Ставка спрацює!
Спортлото до Драйв до драйв Показати IP 28 Лютого 2014 22:55
1000%
Анонім до Спортлото Показати IP 28 Лютого 2014 23:47
Терещука вернути треба,щоб був порядок
Оксана Показати IP 28 Лютого 2014 22:34
За Євгенія підмічено в десятку
гадалка Показати IP 28 Лютого 2014 22:37
Гузь! Схаменися і отямся! Сходи до хорошого психолога, хай він з тобою попрацює, бо біда не за горами. Ти ще трохи покеруєш - і буде кінець не тільки кар"єрі, а і постраждають невинні люди. Не все можу сказати, але прислухайся. Найми собі розумних і мудрих консультантів. Янукович тоже нікого не слухав і думав, що вічний. Але виявилось не так. Надіюсь, що йота розуму у тебе все-таки є.
нова Показати IP 28 Лютого 2014 22:38
Анекдот про Руденка і Гузя : Вчора Руденко на рингу зробив Гузю 3 нокаута! - Як це? - Ще двічі нокаутував на біс! Це стосується будь-яких питань з боку Руденка. Таких нокаутів пернатому (Гузю) чекати і в манері спілкування, і в інтелектуальних здібностях, у спроможності відстояти свою думку і довести щось, в спорі про честь, у вмінні здобути і втримати авторитет і т.д.
Первак до нова Показати IP 28 Лютого 2014 22:43
Згоден з вами. Чи то на рингу, чи то у студії на дебатах між Руденком і гусьом буде напівбокс - це коли б"ють тільки одного.
Воля до нова Показати IP 28 Лютого 2014 22:50
Не "хороводами", брифінгами та відеороликами треба зараз час гаяти, а закотивши рукава просто і чесно працювати на результат. Гузь - чмошник. А от навіщо це Руденку, якщо судячи з інфи у нього і так є підтримка
свалява до Воля Показати IP 28 Лютого 2014 23:16
Руденко вмілий менеджер : поки він займається брифінгами та роликами і відкрито робить відверті заяви, міліція працює у штатному режимі і виконує свою роботу навіть у сьогоднішніх умовах і при розбитих вікнах.
incognito Показати IP 28 Лютого 2014 22:40
ждем поки Ярош посаду вибере а потим буде вам руденко и т.д........
Розшифруємо до incognito Показати IP 28 Лютого 2014 22:52
З Яроша буде толк, але має бути серйозна "противага", бо його починає "заносити", як і решту з ПС
Ірина Показати IP 28 Лютого 2014 22:42
Ой гузь,гузь досить піару і позору..Ти ПОЗОР волині..Зроби вже хоть щось важливе
MAGNAT LM FEST Показати IP 28 Лютого 2014 23:28
То шо убоп пікетували, головний опонент Гузя хабарник з убопу якому спалили колись Х5 на імя славік друг сракатого смолки касир начальника убопа http://www.volynnews.com/news/extreme/odyn_iz_shefiv_ubozu_kryshuvav_kontrabandu-zmi/ http://vidomosti-ua.com/newspaper/22579 http://ord-ua.com/2012/07/31/debili-vnutrishnoyi-bezpeki-4/?page=4
ТТЛ Показати IP 28 Лютого 2014 23:56
А де цей клоун взявся????
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 00:14
введіть в гугл стенограма розмови Тягнебока і Яроша
zorro Показати IP 1 Березня 2014 00:51
коментар було видалено
Олекса Довбуш Показати IP 1 Березня 2014 01:10
Цей Гузь уже печінку виїв прикриваючись Майданом та ГЕРОЯМИ з НЕБЕСНОЇ СОТНІ,але чи не гризе Гузя совість,що бігаючи по місту пащекуючи,забув,а то чи взагалі нафіг треба,ті хлопці,які покалічені на Майдані в Києві,лежать зараз у нас в Луцьку в лікарні і ЖОДЕН!!!!я наголошую ЖОДЕН які поділили портфелі,жодного волонтера,жодної допомоги крім рідних та знайомих вони не отримують!!!!Гузь!Революція ще не закінчилась,вона лише почалась-трохи заспокійся і схаменись,бо з тебе такий політик і стратег,як з мене балярина!!!А до хлопців всетаки сходи і хоч апельсин принеси,бо не ти за їх страждав,а вони за твоє хавло!СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
думка Показати IP 1 Березня 2014 01:22
А ГУСЬ обіс* ався в даній ситуації!!!
лікар до думка Показати IP 1 Березня 2014 01:34
Якщо він не вгамується, то організм зневодниться, бо ще довго буде ср..ти. Його ніхто не боїться і вже не підтримує, а от він тремтись і дрище. Скажу тобі,Ігоре, що в медзаклади звернулося багато волинян, які робили рентген. Як показали знімки - вони тебе і твої бездумні крики в сра..ці бачили!
по справі Показати IP 1 Березня 2014 03:40
три дні при владі і такий позор Гузь ти думаеш що страшний ати смішний це поки тобі пишуть а скоро будуть говорити в лице а потім робитимуть те що опришки зробили з полковником володимиром поліщуком жди
ГУЗЮ Показати IP 1 Березня 2014 08:09
Ти дур...ак, в Руденко М. поїхав по робочих справах у встановленому порядку опечатва кабінет, а ти дур..ень., думав, що він тебе злякався. хі хі
уродам (гузю данильч Показати IP 1 Березня 2014 08:25
Не довго вам радіти залишилось. Будете тікати за яником.
Viktor Показати IP 1 Березня 2014 08:40
Як ми, волиняни, вміємо обливати гав-ом своїх земляків, і як ми служимо і прислуговуємо завезеним чужинцям. Це сміх і стид. Вже Гузя І . обхаяли з ніг до голови і нізащо. Ж А Б А душить?
Анонім до Viktor Показати IP 1 Березня 2014 16:47
Ну краще дружити з головою, це я про Руденка, чим страдати шизофренією та манією величності, як Гузь !!! І він не наш, бо наші такого бедламу на Волині не роблять!!!
лучани Показати IP 1 Березня 2014 08:57
Мєнти замість сидіти в інтернеті,ураще би пішли патрулювати вулиці. А то погони майорів-підполковників покупляли та сидять в кабінетах протирають штани.
Совесть до лучани Показати IP 1 Березня 2014 17:15
по собі судишь?свої протер за інші взявся? навіщо "ментам" патрулювати, у вас же є Гузь зі своєю саомообороною, яка кричить, що не п"є і патрулює...А "менти" хай роблять свою ментовську роботу...
Василь Показати IP 1 Березня 2014 09:20
Руденко був і буде на Волині. І якщо його підтримують підлеглі і колеги, то Гузя не поважають навіть у його ж оточенні. Щодо "куплених погонів", то факти на стіл, а огульно оббріхувати не дозволено нікому.
Анонім до Василь Показати IP 1 Березня 2014 10:23
Мєнти замість сидіти в інтернеті,ураще би пішли патрулювати вулиці. А то погони майорів-підполковників покупляли та сидять в кабінетах протирають штани
точно знаю Показати IP 1 Березня 2014 10:03
Гусь побачив вчора, шо хотів. Самолюбіє задовольнив, а Руденко і вчора і сьогодні працює, так як і має робити керівник обласного управління... Так шо арівідерчі, Гусь!
Чесний Показати IP 1 Березня 2014 10:12
Лучани! Давайте зберемось біля обласної ради та викінем цього покідька гузя, що вирішив, що він тут хазяїн! Інакше добра не буде, він ще крові нам спортить, собака, дзвонимо у міліцію та беремо їх із собою, хай допомаогають, хай вже покажуть, нарешті, що вони з нами, а не з тими, хто верещить та породжує насилля у ношому спокійному місті, прикиваючись майданом та героями! Ми не за нього стояли, скота та покидька. Не слухайте йього, інакше банда данільчука та гузя такі буде у влади- розумієте, чим смердить?! вам цього треба було?!
Андрій Показати IP 1 Березня 2014 10:14
Шановні Волиняни. Та скільки ми будемо слухати цього "неуча" Гузя??? Він же елементарного законодавства не розуміє. Дивиться на всіх як "баран на нові ворота". Чи нам розуму бракує щоб такого слухати. А за те що "небесною сотнею" прикривається це позорище та мабуть великий гріх. Схаменіться люди - Гузя на майдан да на сцену прикувати в кайданки нехай розкаже за які кошти будинок будував. Волиняни добре памятають як вибори до верховної ради були. І як він домовлявся з Івахівим. Чи нехто непамятає. Ой Ігорю - Їхав би ти геть з Волині. А то настане час і ти опинишся на сцені прикутим і тоді розкажеш як за Україну вболіваєш...
456 Показати IP 1 Березня 2014 10:34
якщт 500 працівників овс приведуть в неділю по 2 товариша, то на майдані буде 1500 чоловік на підтримку міліції. не лінуйтеся. покажіть свої зуби
лучани до 456 Показати IP 1 Березня 2014 11:07
Краще б патрулювати ходили ,а не побарах сиділи з 2ма товаришами.
123 до лучани Показати IP 1 Березня 2014 11:57
а вони ходять повір. і травми получають,і сімї свої захищають, а правий сектор людей по вечорах бє, які після того нічого не памятають... І як пішло на те, то яке патрулювання, як що такі як ти ще безпредел творять!!!!
дідо до 123 Показати IP 1 Березня 2014 12:39
Вони вміють тільки наркоту підкидувати адвокатам та торгувати конфіскованими речами.
До дідо до дідо Показати IP 1 Березня 2014 13:29
коментар було видалено
Анонім до дідо Показати IP 1 Березня 2014 16:50
"дідо" ти вже вижив з розуму!!! пора на пенсію і дивитись кабельне телебачення!!!
Совесть до дідо Показати IP 1 Березня 2014 17:19
мабудь тобі підкинули... бідолаха, за себе мстишь??????
Депутатка Показати IP 1 Березня 2014 12:52
Сидить у компах нечисть пр*****утсько- міліцейсько-прокурорська і просто біситься. Це с*чкам-секретуткам виданий наказ писати всі тупі коментарі. А ще Вас скоро всіх поженуть в три шиї. Народ буде голосувати за Гузя! а вашу ср*нь, написану в компах серйозно сприймати не буде. ВИ ВСІ ВЖЕ І ТАК БОМЖІ БЕЗРБІТНІ І ДАВНО НАСР*ЛИ В ШТАНИ. Тому кожного разу, коли будете приходити до управління міліції вдягайте памперси, так, на всякий випадок.
Анонім до Депутатка Показати IP 1 Березня 2014 14:38
Навіщо так показувати свій рівень інтелекту?
марта до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 14:55
та який там інтелект??? якби він був, то б своєї мети досягали б завдяки йому))))
марта до Депутатка Показати IP 1 Березня 2014 14:49
Ти б*дло неотесане))))))))))))) Та твій Гузь вже вчора в штани наклав біля управління, прийшовши туди з купкою собі подібних придурків)))) Таких як ви вже ніхто не сприймає, бо місце вам хіба що в божевільні разом з данильчуком, мартою та іншими клоунами безграмотними)))) придумали вони собі посади ділити, та для того щоб керувати треба хоч якось мислити, бо бруківки на ваші примхи може і не вистачити, враховуючи абсолютну відсутність здорового глузду у ваших нікчемних головах))) Так що крикуни недороблені закрийте вже накінець свої писки і займіться роботою у межах своїх повноважень!!!!! А слово "ГЕРОЙ" вам навіть вживати негоже, бо ви не варті тих сміливих людей!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
марта до марта Показати IP 1 Березня 2014 14:53
перепрошую, Депутатка, замість данильчука з мартою мала на увазі данильчука з маєю - швачкою-мотористкою першого розряду, в уявному майбутньому- прокурорша Волинської області)))))))))))))))))))
444 до Депутатка Показати IP 1 Березня 2014 15:02
Майа, це ти??
Совесть до Депутатка Показати IP 1 Березня 2014 17:24
з цього коментаря видно хто біситься і сс......ть (((((
123 Показати IP 1 Березня 2014 13:31
коментар було видалено
дідо до 123 Показати IP 1 Березня 2014 13:44
Всіх треба звільняти ,без права на пенсію та пільги. Треба скасувати "червоні" тюрми, щоб міліціонер знав,якщо порушить закон,то піде до своїх бувших "клієнтів".
Анонім до дідо Показати IP 1 Березня 2014 16:54
Дідо ти, випадково не з Ліпін???? Бо бред у тебе ще той!!!
рожище до депутатки Показати IP 1 Березня 2014 14:43
Знай одне,що за ці вчинки, котрі вони зараз роблять прийдеться відповідати,прийдеться через рік через два через п'ять але буде той час! І ця пацанва просто не задумується про наслідки
Корінний лучанин Показати IP 1 Березня 2014 15:22
Шановні лучани, волиняни! Всі вже Гузя вивчили. Але він є депутат облради. Його обрали волиняни і він не позбавлений депутатських повноважень. Із цим, я думаю, всі згідні. Так от тепер буде ВСІМ ВОЛИНЯНАМ наука на майбутні ВИБОРИ. ВИБОРЦІ НАШІ ПОВИННІ БУТИ З РОЗУМОМ, не принижуйте надалі себе такими гузями і його компанією. Таким не місце у владі. Спочатку я всі випади гузя і Ко сприймав дуже із ГУМОРОМ, Але коли побачив, що почала переважати РЕВОЛЮЦІЙНА ДОЦІЛЬНІСТЬ, то гумор пропав. Виявляється, що постать матроса Железняка із маузером дуже популярна. І це у НАРОДІ, який стільки пережив : сталінські репресії, голод, ТАБОРИ ГУЛАГу. Люди добрі , ну пора вже зупинитись із цим. НЕВЖЕ ТАК оцим "борцям" хочеться розколоти УКРАЇНУ, внести хаос!?
саша луцьк Показати IP 1 Березня 2014 15:26
гузь.а слабо поихати на південь?...там покричати..там тебе і твою гоп компанію скоро на місце поставлять.і не тільки на коліна....
Полішук Показати IP 1 Березня 2014 15:48
Досить називати гузя полішуком.Це батько його народився у с.Смідин, Старовижівського р-ну.А гузя виховали і виростили у Луцьку. Не ображайте працьовитих і терпеливих полішуків.Самим слабо прогнати цього горлопана із облради, або засвистати на площі?
8734578 Показати IP 1 Березня 2014 16:04
ви що забули як Гузь за 200 штук на останніх виборах до верховної ради продав свої голоси регіоналам? Підтвердження цьому - хюндай соната, будинок, і те що царьок ніде не працюючи горлопанить по майдамах вже 2 роки.
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 21:07
Цітата депутатки Сидить у компах нечисть пр*****утсько- міліцейсько-прокурорська і просто біситься. Це с*чкам-секретуткам виданий наказ писати всі тупі коментарі. А ще Вас скоро всіх поженуть в три шиї. Народ буде голосувати за Гузя! а вашу ср*нь, написану в компах серйозно сприймати не буде. ВИ ВСІ ВЖЕ І ТАК БОМЖІ БЕЗРБІТНІ І ДАВНО НАСР*ЛИ В ШТАНИ. Тому кожного разу, коли будете приходити до управління міліції вдягайте памперси, так, на всякий випадок. Я- медпрацівник, і мені ваш правий сектор вже набрид. зробили з бидла та бандюків героєв. сцуки
гузю Показати IP 2 Березня 2014 18:30
Гузю, у рядових працівників міліції вже назбиралось чимало претензій до тебе і твоїх собачих товаришів. Терпіння теж має межі.
123 Показати IP 3 Березня 2014 13:29
Досить нам цих війн і суперечок ! Давайте разом наводити порядок і злагоду! Кожен повиний робити те що вміє ! Треба пробачити один одного і почати все з нового аркушу! Дивіться що в країні робиться ! Потрібно бути усім разом!
Как то так... Показати IP 6 Березня 2014 20:20
http://charivne.info/news/Sashko-Biliy-zvernuvsya-do-ukrantsiv-VIDEO

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus