USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Якою буде траса Луцьк–Володимир-Волинський після капремонту

17 Серпня 2017 23:22
Триває капітальний ремонт дороги Н-22 Луцьк–Володимир-Волинський. Дорожнє покриття тут кладеться за новою технологією, що до цього на Волині не використовувалася. У рамках ремонту дороги буде здійснено освітлення біля населених пунктів, в тому числі й освітлення пішохідних переходів, організацію з’їздів та благоустрій узбіч. Враховані і 4 площадки для технічного контролю, де будуть встановлені мобільні вагові комплекси.

Буде проведена робота і щодо інформування водіїв – заміна дорожних знаків, встановлення туристичних вказівників та облаштування рекреаційних зон. Про це стало відомо під час виїзної наради біля с. Смолигів Луцького району 16 серпня 2017 року, пише Район.Володимир-Волинський.

У нараді, зокрема, взяли участь голова ОДА голова районної ради Роман Гук та керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк. Аби обговорити стан проведення капітального ремонту дороги Н-22 Луцьк – Володимир-Волинський, до села Смолигів Луцького району з’їхалися голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, перший заступник голови ОДА Олександр Степанцов, директор департаменту інфраструктури облдержадміністрації Іван Мирка, начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак, голови Локачинської та Луцької райдержадміністрацій Віктор Дудечко та Ігор Ярмольський, Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк, а також голови сільських рад, повз які проходить ця автотраса.

Як уже відомо, дорогу від Луцька до Володимира-Волинського ремонтують за кошти, отримані від перевиконання індикативних показників митниці. А також за кошти обласного та місцевих бюджетів, залучені на умовах співфінансування. За таким же принципом, беручи до уваги Постанову Кабміну, було відремонтовано дорогу Н-17 Луцьк-Горохів – Львів.

Зі слів голови ОДА, підрядні організації та Служба автомобільних доріг області забезпечує роботи з дорожним покриттям, облавтодор задіяний у підготовці полотна дороги та забезпечення допоміжних робіт, сільські, селищні ради, на території яких проходить дорога, беруть на себе разом з районною владою питання благоустрою зупинок.

Загалом, на відрізок дороги, що з’єднує обласний центр та княжий град буде спрямовано 700 млн.грн. 100 млн грн із рахунку облдержадміністрації за виконані роботи вже перераховано підрядникам. Останні ж переконують, що до жовтня місяця впораються із основними роботами.

У рамках цієї робочої зустрічі голова районної ради Роман Гук обговорив з Володимиром Гунчиком і низку моментів стосовно поточних ремонтних робіт, які зараз тривають на відрізку автошляху Верба – Кладнів.

Наступна виїзна нарада з питання відновлення дороги Луцьк-Володимир-Волинський запланована у вересні місяці, де про проведену роботу будуть звітувати не лише виконавці: Служба автомобільних доріг області, департамент інфраструктури ОДА та підрядники, а й сільські та селищні голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 18 Серпня 2017 01:23
З заголовка прочитав що дороги не буде, лише напрямок, але бачу з тексту що має бути і дорога. Поки що в нас в Луцьку лише один шматочок дороги є, дякуючи Шибі. Може ще й в області щось добре з'явиться.
Даремно ви так до Лучанин Показати IP 18 Серпня 2017 09:35
Подивіться на трасу Луцьк Львів. Дуже пристойна траса після ремонту, а вірніше нової переукладки, дуже.
Іван до Даремно ви так Показати IP 18 Серпня 2017 16:54
Не той рівень підрядників, і за швидкістю вкладання, і за якістю робіт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus