USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

20 км траси Луцьк–Дольськ відремонтують за 41 млн

10 Серпня 2020 21:32
На поточний дрібний ремонт на ділянці автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ цього року скерують ще 41 мільйон гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 вересня. Аукціон розпочнеться 12 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 41,344 мільйона гривень.

Йдеться про поточний дрібний ремонт автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ на ділянці між 101 і 121,15 кілометрами траси.

Роботи включатимуть планування узбіч автогрейдером, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, встановлення напрямних стовпчиків і дорожних знаків, нанесення горизонтальної розмітки тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, необхідного обладнання, зокрема трьох дорожніх котків, автогрейдера, машини для влаштування тонкошарових покриттів, трьох автомобілів для перевезення асфальтобетону, дорожньої фрези та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Ремонт планують закінчити до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Волинській області раніше оголошувала тендери на ремонт траси Р-14, однак на інші ділянки дороги, зокрема між 50 і 61 кілометрами, між 5 і 32 кілометрами.

Відзначимо, що загальна протяжність автошляху складає 154,4 кілометра. Ця дорога з’єднує Луцьк із білоруським кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus