USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трасу Луцьк–Дольськ відремонтують за 145 млн

18 Травня 2020 08:59
Цього року запланований поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ.

Відкриті торги для пошуку підрядника служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила 14 травня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 червня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 21 липня.

Очікувана вартість поточного середнього ремонту сягає 144 633 472 гривні.

Йдеться про поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ окремими ділянками між 4,468 і 71,473 кілометрами, а також між 16,829 і 24,927 кілометрами.

Роботи включатимуть видалення дерев, кущів, вирізування сухих гілок, корчування пнів, розроблення ґрунту, укріплення та планування узбіч і укосів, відновлення водовідвідних канав, улаштування залізобетонних труб штучних споруд, ремонт деформаційних швів, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розлив бітуму, ущільнення асфальтобетонного шару, розчищення проїзної частини, облаштування заїзних кишень, посадкових майданчиків, в’їздів у двори, тротуарів та велосипедних доріжок, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення металевого бар’єрного огородження, ремонт автопавільйонів, зовнішнє освітлення дороги, зокрема освітлення пішохідних переходів тощо.

Ремонт мають закінчити до початку наступного року.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема асфальтоукладчика, фрези, трьох дорожніх катків, двох екскаваторів, автогрейдера, компресора, крана та не менше шести машин для перевезення матеріалів, а також працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Нагадаємо, минулого року депутати Волинської обласної ради зверталися до уряду з проханням включити дорогу Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ до програми розвитку автомобільних доріг на 2018–2022 роки.

Уже в березні Служба автомобільних доріг у Волинській області оголошувала тендер на поточний дрібний ремонт дороги Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ на відрізках між 50 і 61 кілометрами, а також між 5 і 32 кілометрами. Дрібний ремонт траси оцінили у 20,6 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоцул Показати IP 18 Травня 2020 10:41
Треба білорусів підключити - зроблять на віки ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus