USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яких науковців відзначать у Волиньраді

23 Квітня 2014 14:22
Кандидатури для нагородження премією за заслуги у галузі науки рекомендували депутати обласної ради.

Проект рішення «Про обласну премію за заслуги у сфері науки» розглянули під час засідання постійної комісії обласної ради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації, що відбулося 23 квітня.

Члени комісії рекомендували сесії нагородити цією відзнакою двох науковців – проректора з науково-педагогічної роботи Луцького національного технічного університету Ірину Вахович та декана інституту економіки та менеджменту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Любов Ліпич. Розмір кожної премії становить 4 тисячі гривень.

Як повідомив голова комісії Роман Карпюк, всього премією вже нагородили 12 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
проректориця Показати IP 23 Квітня 2014 15:25
Вахович ще та *****. Мало зі студентів нагребла що їй ще премію давати? Хіба що в області хабарництва тоді так, премію заслужила!
Ирен Показати IP 23 Квітня 2014 17:04
А в нас тільки таких і нагороджують.Хабарниць цих в тюрягу, а їм премії.Страна чудес. Що не візьми, куди не глянь. Порядна людина своєю чесною працею ніколи нічого не заслужила.
маха Показати IP 23 Квітня 2014 22:02
вахович більше треба гроші бо хату ще не добудувала
Справедливий Показати IP 29 Квітня 2014 00:04
У якомусь місті пам’ятник жабі поставили. Не в курсі, коли вже в Луцьку ? А щодо Вахович, ви не праві. Реально, своєю працею досягла того, що має. І людина хороша. Не та людина, про яку так можна зневажливо висловлюватись, панове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus