USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Яким був 2015 рік для Володимира-Волинського. Головні моменти

31 Грудня 2015 07:00
Всього кілька днів залишилися до Нового року, тому саме час підбивати підсумки року, що минає. Загалом, для Володимира-Волинського через війну на сході 2015 рік був більш трагічним та сумним. Раз по раз у місто приходила трагічна звістка. З болем та сльозами на очах прощалися з загиблими героями. Перестали битися серця Сергія Смірнова, Дмитра Колєснікова, Дмитра Головіна, Святослава Абрамюка

Заржавіла система війскової прокуратури цілий рік по-своєму знущалася з бійців 51-ї бригади. Судові засідання у справі 22-х бійців 51-ої бригади, яким інкримінують відмову від несення обов’язків військової служби в бойовій обстановці за попередньою змовою групи осіб, щомісяця відбулися у Володимирі-Волинському суді.



Окрім, цього Володимир зі щирими обіймами зустрічав своїх демобілізованих героїв.



Зустріти героїв – Сергія Фураєва та Артема Комісарчука, які понад рік перебували у полоні терористів, окрім рідних прийшли декілька сотень мешканців міста.



Також у Володимир-Волинській військовій частині відбулася церемонія присяги новобранців. До щасливих моментів сивочолого Володимира додався рекорд Анатолія Бойка.

«Найбільша колекція яєчної шкарлупи, оздобленої металом» за авторства володимира-волинця Анатолія Бойка увійшла до «Книги рекордів України». Нині волинський Фаберже, майстер писанкового розпису пан Анатолій сподівається, що його роботи зможуть вийти на міжнародний рівень і навіть ЮНЕСКО.



Неймовірний голосом вразив усю країну уродженець міста Олександр Чишій на телешоу «Голос країни. Діти». Сашко обрав у тренери Тіну Кароль.



Ще одна не менш талановита і колоритна 7-ми річна володимирчанка Олександра Животягіна підкоряла глядачів у телешоу «Маленькі гіганти».



Порадував своїм черговим творчим доробком до Дня міста волинський бард та композитор Сергій Шишкін. Його прониклива пісня «Скажи Володимире»присвячена тисячній річниці із дня смерті князя Володимира Великого – засновника волинського міста та хрестителя Русі.

Навіть Національний банк не забув цього року про Володимир-Волинський, випустивши ювілейнумонету із серії «Пам`ятки архітектури України». На реверсі монети зображено Успенський собор, що у місті Володимир-Волинський, на другому плані - стилізовану сцену його закладання.



Не обійшлося і без скандалів. Нагадаємо, 17 травня невідомі особи викрали дитину. Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика - мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина.

Правоохоронці встановили, що виконавцями замовлення з викрадення дитини були кияни.

На політичній арені міста змін практично не відбулося. Петро Саганюк, попри вперше таку серйозну конкуренцію, вп`яте став міським головою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus