USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Звільнені з полону бійці 51 ОМБр - вже у Володимирі-Волинському

11 Вересня 2015 11:41
Вночі проти 11 вересня до Володимира-Волинського повернулися звільнені з полону так званих «Д/ЛНР» військовослужбовці 51 ОМБр – підполковник Сергій Фураєв та солдат Артем Комісарчук. Кілька годин раніше їх зустріли у Луцьку, - інформує БУГ.

Нагадаємо, переговори з визволення майора Сергія Фураєва та солдата Артема Комісарчука були надзвичайно складними й довгими. Ці бійці потрапили в полон ще минулого року під час виходу з іловайського котла. Там вони перебували понад рік. Сергія Фураєва, комбата 51 ОМБР, бойовики вивозили 24 серпня на так званий Донецький «парад».

Разом із ними в полоні утримували ще близько ста бійців із 51-ої бригади. Їх усіх до кінця зими обміняли. Була інформація, що Фураєв та Комісарчукзасуджені бойовиками до розстрілу. Спочатку їх утримували у Сніжному, потім перевезли в Донецьк, а зовсім недавно – до Луганська. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, їх мали звільнити 15 серпня, проте бойовики зірвали процес обміну. У списки людей, яких урешті обміняли 26–27 серпня, ці двоє вже не ввійшли, що викликало тоді обурення їхніх земляків із Волині. За цих двох волинських Героїв бойовики вимагали та отримали чотирьох важливих для них людей.

Приїхавши до Володимира-Волинського, зустрічати Герої вийшла значна кількість жителів міста. Зустріч відбулася близько 22:30 на головній площі Володимира. Приїхав автомобіль із військовослужбовцями і містяни міцними обіймати, квітами та вигуками «Герої» і «Слава Україні! – Героям Слава!» зустріли Героїв міста.

Сергій Фураєв та Артем Комісарчук подякували за те, що в них вірили, за них хвилювалися та за теплу зустріч. Окрема подякували Наталі Боярин, волонтерці, яка допомагала звільнити хлопців з полону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus