USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Йшов в ПортCity. Побачив рекламу. Пішов в Промінь», – реакція лучан на маркетингову війну

6 Вересня 2017 17:14
«ПортCity» зачув запах смаженого», «яскравий приклад реклами зі зворотнім ефектом» - підхопили користувачі мережі Фейсбук новину про досить креативне привітання «Променя» від ТРЦ «ПортCity».

Нагадаємо, у Луцьку з`явилися рекламні щити, на яких ТРЦ вітає РЦ «Промінь» з відкриттям. Зробив «ПортCity» це у дуже оригінальний спосіб - розмістивши по місту білборди з промовистим змістом.



Така маркетингова війна стала причиною жвавого обговорення у мережі. Окремих коментаторів насмішила така реклама. Ба більше, їх обурило те, що торгово-розважальний центр попри скарги відвідувачів не вирішує проблем.

"От дивлюся на ці білборди з тигром і кроликом і сміюся. Так, портсіті радує своїми магазинами, кінотеатром, але скільки є питань, які ніхто не вирішує, не дивлячись на скарги відвідувачів.

Найгірші враження у мене та моїх друзів на рахунок туалетів, на яких одночасно по півгодини можуть висіти таблички "просимо не турбувати, ведеться прибирання".

Я вже писала скаргу за те, що прибиральниця виштовхала мене силою з туалету і назвала дибілом. І що?А нічого.

І все знаєте чого?Ніхто не планує нічого міняти, економія на з/п прибиральницям, яких немає ким замінити, адже на таку з/п люди не хочуть працювати і ведуть себе як хочуть, бо їх не звільнять, бо немає ким замінити", - висловила своє невдоволення Таня Бутерлін.

Дехто вважає, що в цьому випадку спрацював зворотній ефект реклами. Мовляв, побачивши такі білборди, на яких ТРЦ намагається здаватися "кращим" за своїх конкурентів - (РЦ Промінь, - ред.), через що виникає бажання піти до останніх.



"Це просто Портсіті чує запах "смаженого" - то думає, що такі білборди їм допоможуть.... та ні... а взагалі кажучи, конкуренція - це супер! І те, що у Луцьку розвивається інфраструктура - прекрасно! Хай стараються тепер, щоб тьоті невдоволені по туалетах з охоронцями голодними клієнта не відлякували....", - написала у мережі Юлія Сачук.

Її думку про те, що конкуренція - це завжди добре, підтримали також інші користувачі.

Тим часом, на думку окремих лучан, порівнювати ТРЦ і РЦ немає сенсу. Адже це два різні заклади, і кожен буде вибирати, що йому більше до вподоби.

"Мені Промінь більше і подобається тим, шо там немає 100500 непотрібних магазинів", - висловила свою думку у коментарях Христина Зварич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
123 Показати IP 6 Вересня 2017 17:37
В промені теж на туалеті висіла табличка"технічна перерва"- прибиральниця близько 30 хв міняла туал. папір! Набагато меньше простору, тому дуже душно
Вова Показати IP 6 Вересня 2017 17:37
Дуже крутий дизайнер і фотозони в промені! Так тримати Ірино Хеплер..
ВВ Показати IP 6 Вересня 2017 17:53
навіщо ця війна і вонь, зайдіть в промінь, людей мало
Аліна Показати IP 6 Вересня 2017 18:09
І в мене особисто теж зявився негатив до Порт Сіті, коли побачила цей білборд... Дуже негарно зі сторони власників цієї ідеї....Тепер коли обиратиму між Порт сіті і Промінь, обовязково відвідаю ПРОМІНЬ!!!
Роман Показати IP 6 Вересня 2017 19:07
То й ідіть в промінь.Вам 10000 не сподобається витратите даремно свій час та гроші.
Аліна до Роман Показати IP 7 Вересня 2017 11:35
Уже побувала в Промені....і на ваше здивування мені там сподобалось, це справді крутий розважальний центр, навіть нема що порівнювати з Порт сіті де купа непотрібних магазинів...
Толік Показати IP 6 Вересня 2017 19:09
І рекламу поставило не Портісіті а Промінь!
Іван Показати IP 6 Вересня 2017 19:21
Какав я з Великої гори на Порт Сіті, Промінь і Цум- піду куплю фуфайку на базарі
Ігор луцький до Іван Показати IP 6 Вересня 2017 19:51
Коли купиш куфайку,то не забудь замочити покупку.Для цього достатньо в дворі житлового будинку випити літруху пива,накидати недопалків,наплювати і справити нужду в підїзді.
Я до Ігор луцький Показати IP 6 Вересня 2017 21:11
Для чого ти ділишся своїм досвідом?
Не до Я Показати IP 8 Вересня 2017 14:12
Очевидно для того, що б в тій фуфайці ти не посунув а ні портсіті, а ні в промінь. Або не пустять, або якщо пустять то заплюють.
Андрій Показати IP 6 Вересня 2017 20:24
ПОглянув на рекламу і пішов на Завокзальний ринок, там на 1050 більше черепашок
Олександр Показати IP 6 Вересня 2017 21:05
Поки ви вирішуєте що краще , Промінь чи Порт Сіті я обираю Адреналін , через те ,що там нема багато отих же магазинів і бутіків , там можна почуватись затишно і комфортно. Тим більше Адреналін завжди буде розвиватися і розбудовуватися бо їм є куди (тобто місце ) на відміну від Порт Сіті і Променя.
777 Показати IP 7 Вересня 2017 11:25
з парковкою біля променя реальна халепа...замахався я вчора кружляти в пошуках вільного місця.
Лучанка до 777 Показати IP 7 Вересня 2017 12:51
А які варіанти для парковки? Там все завжди було тісненько.
Дарина Показати IP 7 Вересня 2017 13:30
Адреналіну нема куди розбудовуватись, і взагалі нащо порівнювати. В промені нема людей??? Люди там є заберіть з портами магазини і побачите скільки людей там буде ходити
лучанка Показати IP 7 Вересня 2017 18:07
Особисто мене в промені відлякує радянський червоний шрифт назви "промінь"! Нехороші асоціаціі
Вікторія Показати IP 9 Вересня 2017 15:48
І даремно відлякує, сучасний дизайн Променя ззовні і в середині багатьох тільки приваблює)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus