USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юна волинянка уклала найкращу книгу «Мій Шевченко»

16 Жовтня 2015 08:32
Вихованка загальноосвітньої школи №2 у Нововолинську другокласниця Даринка Никитюк здобула перемогу у ІІ Всеукраїнській мистецькій акції «Мій Шевченко», яку організували Національний музей Т.Г.Шевченка та Національний центр «Мала академія наук».

- За умовами акції кожен маленький учасник мав власноруч каліграфічно написати уривки з творів Кобзаря, намалювати до них ілюстрації й укласти книжечку. Далі роботи відскановувалися й розміщувалися на сайті конкурсу для проведення інтернет-голосування, оригінал надсилався на адресу організаторів акції – у Національний музей Тараса Шевченка, – повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи навчального закладу Алла Островська.-

Влітку в Києві була організована виставка дитячих робіт з усієї України, їх надійшло на адресу організатора аж 4500. Згідно з результатами інтернет-голосування та рішенням журі кращою визнана саморобна книжечка нашої Даринки! З Волинської області лише вона одна здобула перемогу, – повідомляють на сайт міськради.

Дівчинка потрудилася на славу, підтримали її в цьому мама Яна Василівна й перша вчителька Наталія Седлерук.

Найприємнішим моментом, зі слів Даринки, була звістка про те, що її запросили в столицю на нагородження. Туди вона поїхала у вересні разом із мамою та своєю вчителькою. Дівчинка отримала Диплом за І місце в номінації «Книга», Подяку «За багатогранний талант і яскравий мистецький хист» та справжню колекцію книг українських письменників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus