USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З керівниками волинських закладів культури та науки продовжуватимуть контракти

4 Вересня 2017 13:43
Пролонгувати контракти з очільниками обласної філармонії, облмуздрамтеатру, обласної наукової бібліотеки та обласного науково-методичного центру культури рекомендували у профільній комісії Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 4 вересня.

З директором Волинської обласної філармонії Сергієм Єфіменком пропонували продовжити контракт терміном на п’ять років. Голова комісії Петро Савчук зауважив, що він людина небайдужа до культури, робить усе для того, щоб підсилювати позиції філармонії. Отже, члени комісії рекомендували продовжити з ним контракт.

Також отримали підтримку членів комісії директор Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Анатолій Глива, директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмила Стасюк та директор обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова. З ними рекомендували продовжити контракт терміном на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бух Показати IP 4 Вересня 2017 16:59
А де тут заклад науки. Наука перебуває під егідою НАНУ. А все перелічене -це заклади культури.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus