USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З Луцькрадою не вели переговорів щодо будівництва McDonald's

10 Березня 2018 09:50
До Луцької міської ради не надходило пропозицій щодо будівництва McDonald's в обласному центрі Волині.

Про це йшлося 9 березня під час ефіру телепрограми «Протилежний погляд Live».

Як зауважив депутат Сергій Була, він говорив на тему McDonald's з колегою Андрієм Покровським, який йому казав, що в компанії вважають ділянку на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського найбільш оптимальним варіантом для будівництва закладу, але, з його слів, до міської ради щодо питання будівництва закладу ніхто не звертався.

«З точки зору бізнесмена, я за те, щоб продати цю земельну ділянку з аукціону, але, що мене здивувало, крім обговорення в Фейсбуці, ніхто з міською радою переговорів щодо McDonald's не вів», - зауважив депутат та додав, що від мешканців навколишніх будинків було звернення, що вони не хочуть McDonald's на тому місці, оскільки «МакДрайв» (місце, куди заїжджають автомобілі для швидкого замовлення, - ВН) передбачає роз’їзд.

«Я вважаю, що McDonald's потрібен для наповнення бюджету, але також потрібно було враховувати думку мешканців», - резюмував обранець громади.

Нагадаємо, під час сесії Луцької міськради депутати скасували рішення про виставлення на торги земельної ділянки, що на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського, оскільки там буде сквер авіаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 10 Березня 2018 11:04
Задовбали вже з тим макдаком. Не буде його в Луцьку. перед тим, як піднімати такі питання, хоч би хтось поцікавився, які вимоги та вартість франшизи.... Д*біли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus