USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

За «фірмові» літні майданчики в Луцьку штрафуватимуть

14 Лютого 2014 12:52
Палатки з торговими марками, логотипами відомих всеукраїнських виробників цього року в місті заборонили встановлювати.

Про це йшлося під час загальноміської наради з питань підсумків роботи міськради в минулому році та проведення новорічно-різдвяних свят сьогодні, 14 лютого.

Начальник управління розвитку підприємства та реклами Олександр Козлюк повідомив, що для встановлення літніх майданчиків цього року заборонили використовувати намети, меблі з логотипами, торговими марками.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що подібні майданчики – вже вчорашній день.

«Робіть щось нове, оригінальне. Воно має бути насамперед привабливим. Ми не дозволимо більше встановлювати такі речі на території міста. Для реалізації час є», - зазначив він.

А за невиконання цих розпоряджень, наголосив він, підприємці нестимуть адміністративну відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 14 Лютого 2014 13:01
тобто - треба купувати нове обладнання... і раз не буде реклами тих самих брендів - товар стане дорожчим. за чий рахунок? взагалі коли козлюки всілякі лізуть в керування чужими гаманцями.... це називається грабунком. якими взагалі об'єктивними факторами керуються козлюки з міськради коли таке пропонують? красою міста? по посадіть красиві дерева, клумби з квітами доглядайте... не лізьте зі своїми наказами в чужі городи.... козлюки....
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2014 13:48
Зимою по мiсту пройти неможливо - засране вiд снiгу та льоду, лiтом - вiд пилу, а хабарники вищать: "Не дозволимо! Неестетично!" Сволота
Лучанин лучанину Показати IP 14 Лютого 2014 17:39
А може настав час організовано попросити Кравчука "на вихід" тобто на пенсію. Скільки вже можна хабарювати???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus