USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«За імпічмент»: у Києві люди вийшли на «Марш обурених»

12 Листопада 2017 15:12
У центрі Києва на Михайлівській площі декілька сотень людей зібрались на акцію «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі, вимагаючи створення Антикорупційного суду та ухвалення закону про імпічмент президенту України.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначається, на «Марш обурених» вийшли близько 400 учасників, які тримають у руках синьо-жовті та червоно-чорні прапори.

За словами організаторів акції, вони обрали саме Михайлівську площу, де люди зібралися 1 грудня 2013 року після розгону Євромайдану, щоб таким чином нагадати політикам обіцянки, які вони виголошували на Майдані Незалежності.

Соратник Саакашвілі Давид Сакварелідзе розповів, що протестувальники дають українській владі час, щоб виконати їхні вимоги.

«Даємо (владі) час до 3 грудня. Якщо не приймуть - збираємо людей і оголошуємо "народний імпічмент», - заявив він.


Нагадаємо, увечері 10 листопада лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі заявив, що в аеропорту «Бориспіль» затримали його 11-річного сина і працівника грузинської служби державної охорони, який його супроводжував. Пізніше політик повідомив, що прикордонники відправили охоронця назад до Грузії, а сина Саакашвілі начебто забрали правоохоронці, щоб передати батькові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан(Крымчанин) Показати IP 12 Листопада 2017 15:35
Бачили очи що обирали...Кожен народ вартий того правителя якого має. Зверніть увагу -кожен наступний "гарант Конституції" краде більше попереднього. Ви самі таких обираєте. Чого ображатися?
238 Показати IP 12 Листопада 2017 17:11
Грошей вистачило на 400 учасників?
ан Показати IP 13 Листопада 2017 13:09
та скільки можна виступати?! невже не видно до чого ці виступи країну і людей доводять?. невже імпічмент щось змінить? Чи грузин хоче тут хазяювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus