USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За сприяння УКРОПу спортшкола в Ратному отримала новий інвентар

12 Січня 2018 08:00
За сприяння голови Ратнівської районної ради укропівця Михайла Макарука та депутатів райради Ратнівська дитячо-юнацька спортивна школа отримала новий інвентар для тренувань.

Його подарували спортшколі 10 січня під час проведення змагань із боротьби, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

До слова, на змагання з боротьби у Ратне приїхали 9 команд з Дубно, Рівного, Кременця, Ковеля, Володимира-Волинського. Загалом в турнірі взяли участь 89 учасників, з яких 17 – дівчатка.

Очільник депутатського корпусу райради, голова партійного осередку районного УКРОПу Михайло Макарук подарував спортшколі борцівський килим. Кошти на його придбання в сумі 100 тисяч гривень були виділені із бюджету області за сприяння фракції «УКРОП» та голови Волинської облради Ігоря Палиці. Крім того, з бюджету Ратнівського району для закладу закупили спортінвентар на суму 25 тисяч гривень та придбали електронне табло за 50 тисяч гривень.

«Це величезна честь приймати міжобласні змагання у Ратному. Хотілося щоб такі турніри проходили частіше, – каже Михайло Макарук. – Ми повинні зробити все, що в наших силах, аби забрати наших дітей з вулиць, привчити їх до спорту і до здорового способу життя, адже вони – наше майбутнє. Переконаний, що коли діти і батьки бачитимуть, що спорт школа забезпечена спортивним інвентарем, що тут вкладають кошти не тільки в розвиток дітей, а й в їхню безпеку, то Ратнівщина виростить ще більше спортсменів».

Також під час відкриття змагань ратнівчанину Максиму Касьянову вручили грошовий сертифікат на стипендію від благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Крім того, Михайло Макарук вручив тренеру ДЮСШ Сергію Мілєхіну подяку за розвиток спорту та патріотичне виховання підростаючого покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus