USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За покупку вітчизняних авто будуть доплачувати

17 Липня 2013 12:10
Законопроект про грошові доплати при купівлі українськими громадянами вітчизняних автомобілів розгляне найближчим часом Уряд України.

Про це повідомив віце-прем'єр Юрій Бойко в ефірі «5 каналу», - повідомляє «Українська Правда».

«Відпрацьовуємо законопроект: будемо доплачувати, щоб купували вітчизняне. Найближчим часом направимо його в уряд і в парламент», - наголосив посадовець.

Віце-прем’єр підкреслив, що уряд продовжить підтримку українського автомобілебудування, враховуючи його «історичне минуле» і 70 тисяч робочих місць у галузі, а також той факт, що імпорт автомобілів в країну перевищує всі критичні показники.

«Ми будемо підтримувати тих роботодавців, які збережуть ці робочі місця», - сказав він.

Коментуючи критику закону про екологічний податок, віце-прем'єр зазначив, що такий податок чи збір є практично у всіх країнах.

Бойко вважає, якщо буде задіяний весь комплекс заходів з підтримки автомобілебудування, зокрема, постанова Кабінету міністрів про пільги для підприємств, що забезпечують повний технологічний цикл, то галузь вийде на позитивну динаміку.

Як відомо, Україна з 14 квітня ввела спеціальні мита на імпорт в країну нових легкових автомобілів об'ємом бензинового двигуна 1000-1500 кубічних сантиметрів у розмірі 6,46% і 1500-2200 кубічних сантиметрів - 12,95% незалежно від країни походження та експорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Липня 2013 18:39
Якщо українськими вважати шкоду зібрану на закарпатті то може це вам щось і дасть, а китайсько-запоріжське гамно купують лише недоумки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus