USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через наркотики та проституцію: у Нідерландах відмовляються від назви Голландія

5 Жовтня 2019 09:29
Уряд Нідерландів вирішив відмовитися від використання назви «Голландія» стосовно цілої країни.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Міністри хочуть перевести міжнародний фокус з певних аспектів національного життя, з якими зазвичай асоціюється країна, наприклад, її рекреаційна культура наркотиків та район червоних ліхтарів Амстердама», – йдеться в публікації.

Як зазначається, таке рішення ухвалено в рамках національного ребрендингу, який буде впроваджено наприкінці поточного року із залученням бізнесу та туристичної індустрії.

У рамках нової стратегії назва «Нідерланди» стане офіційним брендом на пісенному конкурсі Євробачення, який відбудеться в Роттердамі наступного травня, та під час Олімпійських ігор у Токіо.

Як відомо, Голландія – історична частина Нідерландів, яка нині охоплює дві провінції країни: Північну та Південну Голландію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
127 Показати IP 5 Жовтня 2019 13:41
- Причина вашего приезда в Амстердам ? - Приуныл я что-то.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus