USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Загадкові 35 мільйонів «Луцьктепла» віднайшлися

4 Червня 2014 07:00
Торік «Луцьктепло» витратило 35 мільйонів гривень на потреби, про які не змогла розповісти головний бухгалтер і директор. Про "таємні" гроші розповіли в облдержадміністрації. 3 червня начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Володимир Бондарук спростував озвучену ним раніше інформацію про те, що ці гроші пішли на будівництво, мовляв, склалося таке непорозуміння.

Нагадаємо, 29-го травня відбулися збори колективу "Луцьктепла", де працівники комунального підприємства вимагали звільнити заступника директора ДКП «Луцьктепло» Тетяну Казачек. Тоді заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук продемонстрував документи, де зазначено, що торік «Луцьктепло» витратило майже 35 мільйонів гривень на «інше».

У відділі інформаційної роботи міської ради повідомили, що Володимир Бондарук спростував озвучені ним факти. Зокрема він повідомив, що ці 35 мільйонів не пішли на будівництво, як говорив раніше.

Текст спростування подаємо повністю й без змін:

«Я повідомив на зборах, що підприємство ДКП «Луцьктепло» використало 35 мільйонів гривень у 2013 році і 15 мільйонів гривень у 2014 році на потреби будівництва. Ця інформація виявилася недостовірною. Фактично на потреби будівництва були використані набагато менші суми. Справа у тім, що підприємство ДКП «Луцьктепло» при наданні інформації, на наш офіційний запит, лише учора дало розшифровку фактичних своїх витрат по статті – інші витрати. Де основна сума, майже 29 мільйонів гривень – це були кошти, які оплачені підприємством за надання послуг Західній теплогенеруючій групі з виробництва теплової енергії.

Неточності інформації, яку доведено до відома колективу, була зумовлена тим, що ми недосконало перевірили інформацію ДКП «Луцьктепло» стосовно тих витрат, що були включені у цю статтю. Підприємство надало інформацію без розшифровки. А працівник, який займався узагальненням цієї інформації, у розмові зі спеціалістами підприємства ДКП «Луцьктепло» зрозумів, що це кошти в основному витрачені на будівництво. Однак достовірно він цієї інформації не перевірив. Нажаль, я також цього не зробив. Я був впевнений у тому, що ця інформація стосуються лише будівництва. Тож спростовую свої слова, що кошти 35 мільйонів гривень використано безпосередньо на будівництво. Підприємство на реконструкцію окремих тепломереж і котелень використало 4 мільйони гривень. Зважаючи, що там ведеться і добудова адмінприміщення, склалося таке прикре непорозуміння».

Зауважимо, під час колективних зборів лунали скарги від працівників щодо того, що на підприємстві незаконно звільняли людей, на них тиснуть, аби про це мовчали й там діють тіньові схеми з «відмивання» грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
марта Показати IP 4 Червня 2014 07:48
Головного досягли-розбурхали народ, але як чиновник такого рівня подає неперевірену інформацію-можна і в суд подати.
Дмитро до марта Показати IP 4 Червня 2014 11:12
да мутять вони щось. невірю я що чиновник такого рівня міг подати невірну інформацію
Lecz Показати IP 4 Червня 2014 07:58
Просто у Пустовіта в Луцьктепло працює дружина, от він і прикриває ці оборутки. А Володимира Бондарука під загрозою звільнення зобовязав надати спростування.
лучанин Показати IP 4 Червня 2014 08:29
Ну так які 35 млн. знайшлися?? Вони не знайшлися!! Не брешіть.. Просто розкрилася одна із схем як їх спіонерили...
Андрій Показати IP 4 Червня 2014 09:01
Повідомлення про "знахідку" досить неправдоподібне,що і не фахівцю це видно.Потрібно під егідою прокуратури призначити аудит,а тоді вже про наслідки повідомляти громадскість.
Бухгалтер до Андрій Показати IP 4 Червня 2014 09:40
Посто ці кошти йшли через Уссурійський банк.
ЛуцькТепло Показати IP 4 Червня 2014 09:12
"Бондарук спростував озвучену ним раніше інформацію", воно "дало розшифровку фактичних своїх витрат по статті – інші витрати"...... Це стиль роботи і керівництва Шарікових. Ніколи б не подумала, що Шарикови "повернуться" через 100 років. Як описав Булгаков про Поліграфа Поліграфовича Шарикова. Голова домкому Швондер прописав Шарикова у квартирі професора. Преображенський собака грубив своєму "творцеві", крав в нього червінці й приставав до прислуги. Зрештою, Шариков написав заяву в міліцію на Преображенського і Борменталя, яка потрапила до рук професора. Той наказав Шарикову виселятися із квартири, на що Поліграф Поліграфович відмовився, діставши револьвер... Читай "Собаче серце". "Собаче серце", непрофесіоналізм, дерибан і протиріччя з людським розумом, здоровим глуздом – головна проблема і загроза нашого часу.
Волинь Показати IP 4 Червня 2014 13:22
Прийшла команда сказати, що на Луцьктепло знайшлися 35 мільйонів. Саша киричук знову святий. Романюк також. Цирк триває...
Луцьк до Волинь Показати IP 4 Червня 2014 13:49
І Пустоцвіт отдихає!
Андрій Показати IP 4 Червня 2014 14:04
Пане Романюк,Вам не соромно за той підбір керівних кадрів який на "Луцьктепло"?Вибачте,один д****,а друга психопатка.
Лучанин Показати IP 4 Червня 2014 14:46
Настає час Романюка суровіше запитати та відправити у "сполучені штати". Нехай поділиться досвідом комсомольської пропаганди.
луцьктепло Показати IP 4 Червня 2014 20:32
35 мільйонів вкрадених грошей!!! Тільки 29 мільйонів напряму перевели на рахунок Західно-Європейської компанії (читай континіум), а 6 мільйонів через схеми на капремонти на фірму Форес киричукову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus