USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Загальноміська зарядка: як у Луцьку пропагують здоровий спосіб життя

24 Липня 2016 10:34
Привести тіло в тонус та набратися бадьорості на увесь день мали змогу учасники загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх», яка відбулася у луцькому парку.

Ранкову зарядку організували для усіх охочих у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 24 липня.

Десятки лучан мали змогу розпочати день із комплексу оздоровчих вправ під супровід кваліфікованих інструкторів фітнес-центрів міста. Такі акції відбуватимуться щотижня до вересня.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту міськради Юрій Волинець зазначив, невтішна статистика свідчить про те, що чимало захворювань трапляються навіть у ранньому віці, а вже у дорослих ці захворювання переходять у хронічні. Отже, щоб запобігти цьому, створили акцію, що дасть поштовх до занять спортом навіть тим, хто ніколи раніше не робив зарядку. Він зауважив, що під час зарядки всі рівні, немає професіоналів, заняття проводять провідні фахівці спортивних клубів міста. Посадовець каже, що наразі не чув негативних відгуків про цю ініціативу, тому хотілося б, щоб до неї долучалися якомога більше лучан усіх категорій, аби нація була здоровою.


Тренер-інструктор групових та персональних занять одного з фітнес-центрів Луцька Вікторія Самчук розповіла, що під час зарядки розігріватимуть усі частини тіла, щоб підготувати організм до дня та привести його в тонус. Звичайна зарядка зранку, з її слів, повинна тривати 15-20 хвилин – цього буде достатньо, адже довше тривають вже повноцінні тренування. Сьогоднішня зарядка спрямована на всі вікові категорії, адже не кожна людина поважного віку зможе виконувати складні завдання. Тому для акції підготували вправи, доступні для всіх. Тренер закликала лучан долучатися до акції, що дозволяє займатися спортивними вправами просто неба.


Розпочали акцію з ранкової пробіжки центральною алеєю парку, після цього під керівництвом Вікторії Самчук та під звуки енергійної музики стартувала ранкова зарядка. А завершила тренування танцювальна програма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Коля Показати IP 24 Липня 2016 13:13
Що кому!! А потім усі на писавик і покурити не забудьте
КАЧОК Показати IP 24 Липня 2016 14:46
дуже багато нас прийшло, аж 20 чоловік на чолі з яковлевим і авраменко. авраменко як х.л*й підтримав, а люди думають як день прожити, як за квартиру заплатити, яку ЯКОВЛЕВ ХОЧЕ ВІДІБРАТИ!!!!!
лгбт товариство Показати IP 24 Липня 2016 15:00
а яковлев з нами!!! чого ципляєтесь!!!!
Учасник до КАЧОК Показати IP 24 Липня 2016 16:21
Було більше 80-ти учасників, а ще третина зівак і спостерігачів
КАЧОК до Учасник до КАЧОК Показати IP 24 Липня 2016 19:55
порахуй на фото все видно
высоцький Показати IP 24 Липня 2016 18:14
был прав в своей песне про утреннюю гимнастику.одурачивание должно быть массовым.скакали за газ по 7 гривень теперь будем приседать до упада
фізкультура і..... Показати IP 24 Липня 2016 20:03
якащо любовниця яковлева проводить якусь хрень зранку, то що весь ЛУЦЬК це має робит!!!! я в а.ує, давайте скакати!!!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus