USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Захоплення держустанов карається терміном до 8 років, - міліція

7 Квітня 2014 09:13
Масові заворушення із застосуванням зброї є злочином, що тягне за собою кримінальну відповідальність.

Про це нагадала прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

У МВС також закликали громадян дотримуватися закону під час проведення масових акцій.

"МВС попереджає, що такі дії, як захоплення державних будівель, масові заворушення - це злочин, покарання за який передбачено Кримінальним Кодексом України. Відповідно до ст.294 КК за організацію масових заворушень, які супроводжуються насильством та іншими протиправними діями, зокрема, організаторам та підбурювачам масових заворушень, загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі", - наголосили у прес-службі.

Так у відомстві прокоментували недільні акції сепаратистськи налаштованих активістів в Харкові, Донецьку та Луганську, деякі з яких закінчилися захопленням державних установ.

МВС вкотре наголосило, що організатори, підбурювачі, учасники масових заворушень, незалежно від партійної належності, громадянства, місця проживання та політичних поглядів будуть притягнуті до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Гость Показати IP 7 Квітня 2014 09:42
Господи, а що робить у нас міліція, СБУ, війська спецпризначенці. Завтра,росіяни будуть захоплювати Львів і Луцьк.Ми живемо не в країні, а в повному хаосі.А ви поїдьте до кацапів організуйте провокації і захоплюйте власть,шо з вами будек придурки, вас порвуть за 10 хв. Господи, а що ж це буде? буде капец нам усім. Ну, як можна спокійно спотерігати, як криміналітете організовує вилазки,сеператисти роздирають Україну.Це те ж саме, як вони спокійно дивилися, як снайпери відстрілювали людей. Так це у війну в 1941 р. їх би зразу знайшли і знешкодили кустарським способом.А це в наш час при таких розвинутих технологіях,важко було їх відслідкувати і знешкодити.Це спеціально було зроблено і так далі робиться.У нас не держава, а колонія Росії,де нас скоро вісх відстріляють, або вивезуть на Колиму.А,що буде краще, коли при владі одні тіж люди, які царювали при Янеку, вони й надіються на це, що будуть біля керма і не дадуть нічого зробити для нашої держави.То ж хай краще нас німці займають,ніж росіяни.
Igorock до Гость Показати IP 7 Квітня 2014 10:56
Шановний ви є живим доказом того, що не всіх поліцаїв та колабораціоністів гуманна радянська влада знешкодила.
304 до Гость Показати IP 7 Квітня 2014 11:35
указ главнокомандующего от 1941 г.: "Полицаев и предателей ВЕШАТЬ! Патронов на них не тратить!" ещё никто не отменял.
Сторонній спостеріга до Гость Показати IP 7 Квітня 2014 11:56
Шановний Гость! Як у дітсадочку: "Порівняйте малюнки та найдіть відміну." http://www.unian.net/politics/904790-v-kieve-samooborona-maydana-sorvala-syezd-sudey-skandiruya-lyustratsiya.html http://www.unian.net/politics/904804-aktivistyi-udarili-po-golove-eks-ministra-yustitsii-lavrinovicha-i-popyitalis-ego-zahvatit.html http://www.unn.com.ua/ru/news/1327514-aktivisti-potrapili-do-budivli-vsu http://www.unn.com.ua/ru/news/1327505-za-faktom-zakhoplennya-kharkivskoyi-oda-vidkrili-kriminalne-provadzhennya
закон Показати IP 7 Квітня 2014 10:10
Ну тоді Данильчук, Гузь і Ко. вже давно повинні сидіти за гратами!!! Нічого особистого. Закон один для всіх!!!
erh Показати IP 7 Квітня 2014 10:13
Невже посадять Гузя.Данильчука? Накінець дочекалися.!
ПЕтро Показати IP 7 Квітня 2014 10:15
А те що захоплювати Волинську Рівненську Тернопільські Львівську і інші області коли вже будуть відповілати? Робили такий безлад для людей!!! хай теж відповідають Боже як це все вже достало А далі буде ще гірше люди терпіть
Михайло Показати IP 7 Квітня 2014 10:16
А Гузя і Данильчука і інших амністують Це тільки для Донецької області напевне так буде знов їм не везе тому і хочуть подальше з України
мирна Показати IP 7 Квітня 2014 10:22
Про яку "єдність" може йти мова, якщо на Сході людей щімлять, а на Заході все з рук сходить? А люди все бачать і читають, то яка буде реакція? Живемо в одній країні, значить закони повинні бути одні для всіх!
Закон до мирна Показати IP 7 Квітня 2014 15:19
Так, перед законом всі рівні, але на Заході трішечки рівніші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus