USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Закордонні паспорти нарешті поїхали в регіони. ВІДЕО

18 Липня 2013 08:36
Ажіотаж навколо закордонних паспортів поволі спадає. Перші закордонні документи на нових бланках поїхали в регіони, однак від людей вимагають розписок про відсутність претензій, - йдеться в сюжеті ТСН.

Державна міграційна служба рапортує, що лік відісланим документам іде на тисячі. Установа обіцяє забезпечити усіх, хто замовляв термінові паспорти, щонайдовше впродовж тижня. Однак від людей, які подають документи на отримання, тепер вимагають іще й розписку про те, що ті не матимуть претензій, якщо видачу паспортів раптом затримають. Видають наразі документи лише тим, хто замовляв їх іще у травні. Решті замовників доведеться зачекати щонайменше тиждень.

Комбінат-виробник, кажуть, ще не розігнався на повну потужність. Тому центр персоніфікації, де на бланки наносять паспортні дані, теж не завантажений на всі 100%.
«Якщо машина десь затримується, відвантаження чи доставка – в цей термін виробництво не працює», - пояснює гендиректор Держцентру персоналізації документів Максим Соколюк.

Найбільший паспортний дефіцит зараз спостерігається в густонаселених областях: на Київщині, Дніпропетровщині та Донеччині. В екстрених випадках система працює, незважаючи на тотальну нестачу бланків.

«Громадяни, які виїжджають на термінове лікування, або які виїжджають у зв'язку зі смертю родича, таким паспорти оформляються у 3-денний термін за відповідними документами», - повідомила директор депатраменту паспортної роботи МВС Діна Пімахова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus