USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Замах на Авакова організував «Бєс», - МВС

17 Липня 2014 11:00
Замовником та безпосереднім організатором замаху на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова є керівник групи бойовиків, які утримують Горлівку (Донецька область), росіянин Ігор Безлер ("Біс").

Про це радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив на брифінгу в четвер, 17 липня, у Києві, - повідомляє ТСН.

"7-9 липня під час перебування в зоні АТО російські терористи готували замах на вбивство керівника МВС України. Замовником і організатором цього злочину був безпосередньо диверсант Ігор Безлер", - розповів він.

З його слів, вбивство Авакова планувалося декількома способами, - повідомляє "Інтерфакс-Україна". Зокрема, планувалася засідка на шляху проходження групи автомобілів, в одному з яких мав бути міністр. Також планувалося закласти фугаси в приміщенні або на місцевості, де повинен був знаходитися міністр.

Також Шкіряк повідомив, що під час затримання один із керівників диверсійної групи, яка приймала участь у підготовці цього злочину, чинив опір і був ліквідований. Радник глави МВС зазначив, що інші члени диверсійно-розвідувальної групи "були взяті в полон і перебувають під слідством".

Шкіряк також додав, що іншу диверсійно-розвідувальну групу затримали співробітники СБУ.

Водночас, Шкіряк не озвучив точну кількість затриманих, сказавши лише, що це "дві групи по кілька осіб". Він наголосив, що метою цього злочину було "розбалансування правової системи". Зазначимо, що це вже не перший замах на міністра.

8 липня стало відомо, що бойовики "Бєса" готували замах на Авакова в Артемівську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 17 Липня 2014 11:09
Цитата: "То, что на главу МВД Украины Арсена Авакова совершено покушение, - это фейк. В Славянске он, жив-здоров. Вброс, чтобы оттянуть внимание граждан от поражения хохло-воинства в южной "кишке"."
Анонім Показати IP 17 Липня 2014 13:48
коментар було видалено
не байдужий Показати IP 17 Липня 2014 14:13
Наші воїни гинуть за нашу Україну і не заслуговують на зневагу від таких тролів як цей ананім(ст). Delete комент
ФигВам Показати IP 17 Липня 2014 15:54
коментар було видалено
ФигВам Показати IP 17 Липня 2014 16:10
напомню, мое мнение полная деза проплаченная путиным, я на этом зарабатываю деньги, я троль, обычный москавский троль, мне стыдно, но очень хочется денег, водки купить, валенки и ватник.
всех благ до ФигВам Показати IP 17 Липня 2014 16:38
100 % позитив порадовали. Давно так не смеялся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus