USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замах на Плотницького імітований ним самим, – експерт

8 Серпня 2016 10:31
«Теракт» проти себе міг інсценувати сам Ігор Плотницький, щоб мати підставу розпочати репресії проти внутрішніх ворогів, а також влаштувати перевірку «друзям».

Після введення посиленого режиму охорони ватажок так званої «ЛНР» Ігор Плотницький завжди пересувався з декількома автомобілями супроводу. Відсутність машин супроводу на місці замаху говорить про те, що він фактично є імітований самим Плотницьким.

Таку думку на своїй сторінці у Фейсбуці висловив експерт з військових питань, співголова громадської ініціативи “Права справа” Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, у суботу, 6 серпня, невідомі особи підірвали автомобіль Плотницького. ФОТО. ВІДЕО.Сам Плотницький отримав контузію, мінно-осколкові поранення печінки і селезінки й досі перебуває у лікарні. Він звинуватив у спробі замаху на нього українські та американські спецслужби. В АП заявили, що Збройні сили України не причетні до замаху на вбивство ватажка «ЛНР».

Спостерігаючи за процесами всередині угруповання «ЛНР», яке суворо розправляється з учорашніми «міністрами», можна припустити і варіант інсценізації вибуху.

Ватажок угруповання «ЛНР» майже не постраждав внаслідок вибуху. Ба більше, характер пошкоджень на місці інциденту говорить про не дуже великий заряд вибухівки. Про це кажуть експерти, які оглядали те перехрестя, передає джерело Радіо Свобода в Луганську: «Дивно, що заряд закріпленої на стовбі вибухівки був без додаткових елементів ураження, які б могли вбити пасажира. А так Плотницький, якщо він взагалі був у машині, постраждав тільки від уламків скла і вибухової хвилі. І ще одне: якщо б замовники «теракту» дійсно хотіли його вбити, вони б рознесли півквартала!..»

Дмитро Снєгирьов нагадав, що 18 липня цього року аналітичний відділ ГІ “Права Справа” повідомив, що протистояння між ватажком самопроголошеної “ЛНР” І.Плотницьким і “міністром” МДБ “ЛНР” Пасічником досягло свого апогею. МДБ “ЛНР” розглядається виключно силовий варіант вирішення проблеми, а саме: фізична ліквідація лідера протиборчої сторони.

“Згідно з інформацією місцевих джерел ГІ „Права Справа“ російськими кураторами було віддано наказ про посилення режиму охорони і збільшення кількості його охоронців. Особисту охорону лідера самопроголошеної „ЛНР“ Плотницького здійснюють бійці російського загону спеціального призначення „Заслон“ Служби зовнішньої розвідки РФ”, — повідомив Д.Снєгирьов.

Разом з тим, він зауважив, що після введеня посиленого режиму охорони ватажок “ЛНР” І.Плотницький завжди пересувався з декількома автомобілями супроводу. Втім, на місці вибуху і під час вибуху машин супроводу не було.

“Відсутність машин супроводу на місці замаху говорить про те, що він фактично є імітований самим Плотницьким. Скоріше за все, російськими кураторами був реалізований луганський варіант турецьких подій. Тобто, замах на Плотницького буде використано для подальшого усунення з політичної арени лідера і очільника МДБ „ЛНР“ Леоніда Пасічника, та інших політичних і військових супротивників Плотницького”, — додав він.

Зі слів Дмитра Снєгирьова, замах на Плотницького треба розглядати як один з елементів війни за контроль над контрабандою, яка від декларативних заяв перейшла у фазу збройного протистояння.

Найближчим часом ми побачимо продовження цієї війни у вигляді так званих відплатних акцій“, — підсумував експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2016 10:38
Як це могло статися? Нє, я конкретно в шоці!
до Анатоль Показати IP 8 Серпня 2016 11:04
В свій час лазаренко влаштовував "теракт" для себе любимого на Рибальському . острові в дощоприймальній канаві-де авто майже не іздили не те що кабмінівські ! І звичайно ніхто не постраждав а лазаренко пропіарився
Крокодилы не летают Показати IP 8 Серпня 2016 12:43
А бы хотел посадить этого эксперта на 15 кг динамита, и предложить ему имитировать взрыв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus