USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На луцькій фірмі замість корпоративу - ярмарок на підтримку АТО

14 Грудня 2014 12:31
Благодійний ярмарок замість новорічного корпоративу вирішили організувати на одній їз фірм Луцька. Про це повідомляє «День».

Усі виручені кошти спрямували на потреби української армії. Ідея провести благодійний захід замість традиційного новорічного корпоративу належить генеральному директору компанії Євгену Дудці.

До благодійного ярмарку, який назвали фестивалем, долучилися і партнери компанії. Учасники свята могли покуштувати страви польової кухні, куліш, патріотичні коктейлі, різні українські страви, національні напої, солодощі, придбати вироби ручної роботи, оглянути виставку зброї, яку привезли із Володимира-Волинського, постріляти із козацької зброї, сфотографуватися на мотоциклі.

Всі, як кажуть, засоби підходили, аби люди пожертвували гроші на армію і при цьому й самі відпочили.

Для дітей облаштували ігрову зону, їх розважали аніматори.

Під час ярмарку виручили понад 110 тисяч гривень.

Зазначимо, Євген Дудка є і відомим благодійником, разом з іншими людьми він заснував нещодавно благодійний фонд “Волинь-2014”, вклав чималі власні кошти. Фонд нині є одним з основних спонсорів волинян, які воюють на сході України. Для потреб військових, місцевого госпіталю витрачають сотні тисяч гривень. При цьому засновники фонду абсолютно не переслідують якихось політичних мотивів, нікуди не балотувалися і не висували своїх кандидатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus