USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Заступника міністра затримали на хабарі у пів мільйона доларів. Оновлено

14 Серпня 2019 22:30
НАБУ та СБУ затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрія Гримчака та його помічника на хабарі розміром 480 тисяч доларів.

Затримання відбулося у Києві на Подолі, повідомляє 24 канал.

У НАБУ зазначили, що затримали держслужбовців за підозрою у шахрайстві в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 12 років з конфіскацією майна.
Працівники міністерства вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду у розмірі 1,1 мільйона доларів.

Правохоронці затримали держслужбовців під час одержання частини коштів.
Як зазначається, у міністерстві в його кабінеті знайшли всі докази злочину.

Тим часом в МінТОТ у коментарі "Радіо Свобода" заявили, що затримання Гримчака жодним чином не стосується його роботи в міністерстві.

"За інформацією, яка є в розпорядженні МТОТ, затримання Юрія Гримчака не стосується його роботи в МТОТ і не пов'язане з виконанням ним посадових обов'язків як заступника міністра. Більше того, повідомлення в ЗМІ щодо затримання помічника заступника міністра також не є коректним, оскільки у штатному розписі міністерства немає посади «помічник заступника міністра». Згадана в ЗМІ особа не є працівником МТОТ", – йдеться у заяві відомства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 14 Серпня 2019 23:11
Божечко мій милий! Шошто ті порошенківці собі дозволяють. Вже мільйонами доларів хабари беруть. Не гривнею, а долярами. А на майдані стояли , казали що будуть чесними
Навуходоносор Показати IP 14 Серпня 2019 23:53
А яким патріотом вдавав себе! А як крив "колорадів" та "вату"! Поки немає вироку суду можливо сказати так: підозрювана в скоєні злочину високопосадова сволота.
Лучанин до Навуходоносор Показати IP 15 Серпня 2019 09:06
"А як крив "колорадів" та "вату"!" - Якщо хочете знайти злодія, то почніть з того, хто найгучніше кричить "Ловіть злодія!"
Ютубер Показати IP 15 Серпня 2019 06:20
Анатолій Шарій відосік цікавий закинув.
Реаліст Показати IP 15 Серпня 2019 07:27
Тепер побачимо, як його посадять від 5 до 12. Тобто, чи є справедливість у цій країні, чи все це туфта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus