USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заступників начальника УМВС Волині обговорюватиме громада

11 Квітня 2014 12:49
Через громадські обговорення пройдуть усі претенденти на посади заступників начальника Управління МВС України у Волинській області.

Про це новопризначений начальник УМВС Петро Шпига повідомив під час прес-конференції, що відбулася 11 квітня.

Він розповів, що список його потенційних заступників планується, оскільки він лише другий день виконує свої обов’язки, назвати імена усіх претендентів не може. З його слів, він повинен пройти ознайомлення із кандидатами на посади, після чого оприлюднить перелік прізвищ. Чи ввійдуть у список попередні заступники начальника УМВС Михайло Руденко та Володимир Поліщук, новопризначений очільник волинської міліції поки сказати не може.

З його слів, рішення прийматимуть щодо кожного претендента, а під час громадських слухань обговорюватимуть усіх кандидатів у заступники Петра Шпиги. Тих, хто пройде громадські слухання затверджуватиме на посадах начальник управління, після чого кандидатів погоджуватимуть у міністерстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2014 12:58
Ви що придуріли взагалі. Ви подивіться в якій країні є (крім Сомалі звичайно), щоб так звана громада, обговорювала претендентів на посади в міліції. Шпига берись за роботу та давай розганяй цих ПС, самооборону та автомайдан. Громада проти, щоб злочинні угрупування ходили по місту та качали свої права, представлялись, нібито від дійсної громади (приміть -не лише від міста Луцьк, а від всієї Волині), здійснювали вимагання у підприємців та певних посадовців, у так званих російських банків данину, щоб їх не закривали. Це все мізерні факти, що вчиняють такі угрупування.
Яна Показати IP 11 Квітня 2014 13:00
Якби ж через обговорення громадскостi...пишiть як е, за згодою ПС.
Кум Показати IP 11 Квітня 2014 13:16
Я бачу люди молодці,вже зрозуміли,що представляє собою ПС и т.п.Банда у руля,це все,що їм треба.Волинь стрімко катиться в яму...
Олесь Показати IP 11 Квітня 2014 13:19
Люстрація -необхідний інструмент побудови нової України. По чіткім, зрозумілим правилам та критеріям. По обов"язковим майновим і фінансовим звітам. Приклад -Грузія. застосувати один до одного. Підбір і розстановка кадрів - по професійній ознаці, а не за партійною ознакою, чи за принципом особистої відданості - ось те, чого бракує "новій" владі. А представлення керівників СИЛОВИХ!!! відомств ина майдані!!!- абсурд. Погодження їх з ПС і данильчуками- злочин! Ефективні керівники, здатні приймати рішення, БРАТИ НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, ніколи не будуть "Милі" натовпу. Мє діяти ЗАКОН. Для всіх- пустовітів, данильчуків, гузів , ПС з його "силовими і рекетирсськими крилами, ОДИН ЗАКОН. І за його дотриманням мають слідкувати ці люди. Центуріонів не любили в Римі. Ментів не любили в СРСР. Але прийшли мусора... Тому яке обговорення?. З ким? Шкода, що Закон про ЛЮСТРАЦІЮ цей парламент ніяк не може прийняти .(вгадайте чому?) От і будуть обговорювати. А посадові особи, замість діяти по закону, будуть оглядатись, щоб не зачепити когось з "майдану". Бо ж виженуть! ми хочемо у Європу?- Там Закон, а не новгородське віче....
Вася Показати IP 11 Квітня 2014 13:43
Бандюки розставляють ментів. Додились.
Любі свині Показати IP 11 Квітня 2014 14:22
До Васі - то ти ДОДИВСЯ....Пий менше. Хто і де бандюки? Шо верзеш. чудо
мкамам Показати IP 11 Квітня 2014 15:37
Шпига прогнувся перед сектором так, що фіг випрямиться. Соромно працювати в цій системі. Ось чому нас люди називають мусорами, бо навіть перед дітьми в камуфляжі не можемо вистояти. Злості немає кінця.
ммм до мкамам Показати IP 11 Квітня 2014 17:36
люба свиньо сама ти чудо а людина може робочими руками на клавіші натискала і натисла на сусідню Ми раді що у нас грамотні свині але хтось має і працювати
мкамам відповідь Показати IP 11 Квітня 2014 15:55
Згодний 100000 %
система Показати IP 11 Квітня 2014 16:30
Давайте всіх обговоримо.Нікого не погодить мвс.Ми громадськість хороші а мвс хабарники.Нікого він не поміняє.Слабо.......
лпдмуа а простише и Показати IP 11 Квітня 2014 17:16
коментар було видалено
марко Показати IP 11 Квітня 2014 20:49
коментар було видалено
Вовк Показати IP 15 Квітня 2014 15:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus