USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затримали порушників, які ловили рибу в урочищі

6 Травня 2011 11:56
На озері Тур Ратнівського району, що входить до території природно-заповідного фонду – заповідного урочища «Озеро Тур», жителі села Гірники Ратнівського району зловити 119 екземплярів, чим завдали збитків рибному господарству на суму понад 1300 гривень.
Порушників викрили під час рейду державні інспектори Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Волинській області, - повідомляє ВІП.
Мешканці села виловлювали рибу за допомогою 4 риболовецьких сіток.
Як повідомив іхтіолог держуправління рибоохорони у Волинській області Василь Бігун, на порушників складено адміністративні матеріали. У них вилучено промислові знаряддя лову.
Наразі готуються матеріали для притягнення винних до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ДО РИБІНПЕКТОРІВ !!! Показати IP 6 Травня 2011 12:24
ШАНОВНІ ПАНОВЕ РИБІНСПЕКТОРИ ! ОСТАННІМ ЧАСОМ ВСЕ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ З"ЯВЛЯЮТЬСЯ СТАТТІ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВАШОЇ РОБОТИ... МОЛОДЦІ,ТАК ТРИМАТИ... ЦИМ БРАКОН"ЄРАМ ПОТРІБНО ЯЙЦЯ ВІДКРУЧУВАТИ,ОСКІЛЬКИ ЇХНІ "ПРОМИСЛИ" НІЧОГО НЕ ЗАЛИШАТЬ НАШИМ НАЩАДКАМ !!!
OlegJM Показати IP 6 Травня 2011 12:28
Підтримую!!!!!!!!!!!
ігор Показати IP 7 Травня 2011 00:56
Цікаво, скільки ж випадків затримань здійснили за останні 10 років працівники рибохорони на данному озері? Відповідь - 5-6 випадка. А місцевими жителями незаконно виловлюється тонами на рік. Це показник роботи представників державної структури?!!!
Рибка Показати IP 20 Травня 2011 21:36
Я рік назад писав про них статтю, то в них на кожного порушника по Хрінниках практично по 5-6 протоколів, а не так як тиІгор пишеш всього 6

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus