USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Затриманих «податківців Януковича» відпустили під заставу

25 Травня 2017 08:15
Печерський суд вчора, 24 травня, відпустив під заставу у 15 мільйонів гривень екс-начальника податкової інспекції Луганської області Олександра Антипова, в якого знайшли майже 4 мільйони доларів готівкою а також колишнього голову податкової у Полтавській області Володимира Задорожного.

Про це повідомляє 24 канал.

Як відомо, Антипов підозрюється у перевищені службових повноважень, в участі та організації фінансових схем із розкрадання державних коштів у великих розмірах та в участі у злочинній організації.

Таким чином, суддя Катерина Москаленко відмовила прокуратурі в арешті підозрюваного, зазначає видання. Москаленко обрала запобіжний захід Антипову у вигляді застави в сумі 15 мільйонів гривень та зобов'язала носити електронний браслет стеження.

Екс-чиновнику «світить» до 12 років позбавлення волі.
Що ж до Задорожного, то суд постановив одягнути на нього електронний браслет із можливістю внесення застави у розмірі 12 мільйонів гривень.

Окрім того, Печерський райсуд Києва відпустив під заставу в 1 мільйон гривень екс-начальника податкової служби в Святошинському районі Києва Юрія Мостіпана. На нього наділи електронний браслет.

А екс-начальника податкової Подільського району Києва Олексія Ярошенка суд відпустили під особисті зобов'язання.

Нагадаємо, 24 травня 23 екс-чиновників затримали у ході широкомасштабної спецоперації, проведеної спільно співробітниками Головної військової прокуратури, Департаменту захисту економіки Національної поліції і спецпідрозділу КОРД по всій території України. Внаслідок операції були затримані колишні керівники регіональних та місцевих органів ДПС України та Міндоходів, яких підозрюють у причетності до організації роботи так званих податкових майданчиків.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив про затримання так званого "смотрящого" за всім бізнесом олігарха Сергія Курченка – генерал лейтенанта Станіслава Денисюка. Пізніше стали відомі прізвища й інших затриманих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
патріот Показати IP 25 Травня 2017 08:29
Такі суми у держслужбовців і під заставу??? На нари!!!
123 Показати IP 25 Травня 2017 09:21
А як з приводу взятись за волинських та за всіх правоохоронців, які забезпечували їм комфортні умови праці ???
Факт Показати IP 25 Травня 2017 10:00
Флешмоб за рахунок платників податків.
o_O? Показати IP 25 Травня 2017 10:01
Тільки 10 млн. грн. витратили на гелікоптери і тюнінг по доставці експ податківців до столиці. Цирк та й годі))
Страна дураков Показати IP 25 Травня 2017 14:16
Флешмоб затримання з самольотами,вертольотами, з новими БРДМ , новими джипами, новими снайперськими винтовками, з новими тепловізорами .Прес конференція матіоса і авакова чуть не на вертольоті в(ленін виступав на броньовику) в стилі Али Мазур. Відео додаток до звіту Луценка УДАЛСА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus