USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завдяки 5-класнику біля дитсадка зробили пішохідний перехід. ФОТО

9 Листопада 2013 15:22
«Хочу, аби біля школи та дитячого садочка був пішохідний перехід», - написав 5-класник люблинецької школи-інтернату, що на Ковельщині у своєму листі до міліціонерів. Правоохоронці миттєво відреагували на лист міліціонеру, надісланий Максимком. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Максимко, коли почув про те, що працівники міліції оголосили конкурс на кращий лист міліціонеру, не вагаючись, вирішив взяти участь. Та й тема, яку він описав, хвилювала не лише його, а й інших учнів.

Хлопчик просив, аби неподалік від дитячого садочка та школи у селищі Люблинець намалювали пішохідний перехід і встановили необхідні дорожні знаки.

Правоохоронці, прочитавши лист, миттєво відреагували на дитяче прохання. Тож працівники Державтоінспекції, кримінальної міліції у справах дітей та дільничний інспектор вирушили до школи, де навчається Максим. Хлопчик неймовірно зрадів, коли побачив на порозі навчального закладу міліціонерів. Разом із правоохоронцями він наносив біля школи дорожню розмітку і спостерігав за тим, як встановлюють необхідні дорожні знаки. Та найважливіше те, що він мав безпосередню можливість поспілкуватися із працівниками міліції, котрі наголосили на дотриманні правил дорожнього руху та гарній поведінці в школі та вдома.

А після цього школяр «випробував» новенький пішохідний перехід і пообіцяв: «Відтепер дорогу буду переходити лише на «зебрі»!

На завершення за таке небайдуже ставлення до безпеки своїх односельців Максимкові вручили пам’ятний лист-відповідь за підписом начальника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука та подарунок.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
МиколКА Показати IP 9 Листопада 2013 16:06
Яка капітан міліції гарна!:)
Григорій до МиколКА Показати IP 10 Листопада 2013 01:03
А скільки бандюганів переловила! Озброених рецидивістів, домушників і просто хуліганів Голими руками бере.
Вітя Показати IP 9 Листопада 2013 16:46
я люблю брюнеток. а хлопчик молодець
Григорій Показати IP 10 Листопада 2013 01:00
Мда..добре звичайно, що у нас ростуть такі небайдужі діти,а з іншої сторони дяді дорослі і тьоті чим думають? Є спеціально навчені люди, які за це зарплату отримують! Чи вони тільки осанисто фотографуватись можуть разом з пятикласником?
Сергій Осійчук Показати IP 10 Листопада 2013 14:42
Молодець!
Просто так Показати IP 11 Листопада 2013 14:41
Молодці що відреагували на звернення хлопця...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus