USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збирають кошти на книгу про великого волинянина

27 Вересня 2014 09:00
Людину, іменем якої названа вулиця у Луцьку, очільника облради у повоєнні роки Юхима Ярощука просять вшанувати, підтримавши фінансово видання книги авторства Андрія Бондарчука.

Про це під час 30-ї сесії облради оголосив почесний громадянин Волині, депутат Верховної Ради першого скликання Андрій Бондарчук. Він продемонстрував сигнальний примірник книги, яку назвав незвичайною. З його слів, звернутися до влади його змусили не фінансові, а моральні мотиви. У книзі йдеться про великого попередника депутатів Волиньради.

Юхим Ярощук був круглим сиротою, уродженцем невеликого хутора, у віці 33 років він очолив обласну раду, а у 49 років згорів на роботі. Автор назвав героя книги надзвичайною людиною, яка виділялася серед інших величезним авторитетом. Депутатів він закликав жертвувати готівку або здійснювати перерахунок на видання книги про волинянина, на честь якого названа вулиця у Луцьку. Кожен обранець громади отримає іменний примірник книги, а весь наклад безплатно розповсюдять у бібліотеках області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus