USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«У мене єдине громадянство – українське», – Ігор Палиця

26 Травня 2017 18:46
Очільник Волинської облради Ігор Палиця готовий скласти свій мандат, як тільки йому доведуть, що він має не лише українське громадянство.

Про це він повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Днями депутатський запит із вимогою перевірити, чи, бува, немає подвійного громадянства у голови Волинської облради Ігоря Палиці озвучила нардеп Тетяна Чорновол.

Одразу ж його підписав та скерував до керівника СБУ голова Верховної Ради Андрій Парубій. Новина із згадками про загрозу національній безпеці та пряму небезпеку для української держави розлетілася волинськими ЗМІ, утім жодне з них не опублікувало коментаря самого посадовця. Тоді ж Ігор Палиця зазначив, що й сам з нетерпінням чекає відповіді СБУ та сподівається, що вона буде оприлюднена в ЗМІ так само оперативно, як і запит пані Чорновол.

Голова Волинської облради заявив, що така увага до його персони та піар опонентів за його рахунок – вияв того, що політична сила УКРОП, членом президії політради якої він є, рухається в правильному напрямку та розвивається.

«У мене єдине громадянство, я – громадянин України. Хоче Служба безпеки – хай перевірить. Якщо в мене є якесь інше громадянство, то на наступний день, коли мені це доведуть, я складу мандат голови обласної ради», - наголосив він.

«Мене здивувало те, що депутатам Верховної Ради немає чим зайнятись, крім того, щоб піаритись на таких заходах. Очевидно, ми дуже сильно наступаємо роботою обласної ради на шию партійним просуванням, що вони вже не знають, як до нас добратись. Тому я радий, що не зовсім врівноважені депутати, такі як Тетяна Чорновол, займаються моїм громадянством», – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Украина- руина Показати IP 26 Травня 2017 19:30
Жизнь человеческая не безгранична чтоб десятилетиями наблюдать идиотизм власти ... и обман власти - ЄВРЕЯМ ГОВОРЮ !!!
?? Показати IP 26 Травня 2017 21:25
І як депутатка відповість за наклеп?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus