USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Земельну ділянку у Луцьку для родини загиблого бійця таки знайшли

19 Травня 2015 14:58
Для родини загиблого учасника АТО Сергія Помінкевича врешті-решт знайшли обіцяну земельну ділянку. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 19 травня.

Так обіцяний земельний наділ для доньки загиблого бійця АТО Сергія Помінкевича Юлії нададуть у районі вулиці Чернишевського.

Члени профільної комісії одноголосно проголосували за те, аби обіцяне таки стало реальністю. Тож питання про надання земельної площі обранці громади винесуть на розгляд чергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 27 грудня 2014 року лучани провели в останню путь п’ятьох загиблих воїнів із батальйону «Світязь». Волинські воїни світла повернулись додому скорботним «вантажем 200» після трагедії під Іловайськом і знайшли спокій у рідній землі. Серед тих визволителів, чиї імена повинні навіки закарбуватися у серцях волинян був і Сергій Помінкевич (31.07.1977 року народження).

До слова, нещодавно повідомлялося, що Волині землевпорядники разом з облдержадміністрацією та органами місцевого самоврядування створили єдиний реєстр заяв учасників АТО на отримання земельних ділянок.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОЛОВІК ЗАСТУПНИЦІ ГОЛОВИ РАЙРАДИ ПРИВЛАСНИВ ГЕКТАРИ ЗЕМЛІ, ПРИКИНУВШИСЬ УЧАСНИКОМ АТО

За станом на 7 травня 2015 року волинські учасники АТО та родини загиблих отримали у користування 632 земельні ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 19 Травня 2015 23:57
А малолітню Помінкевич Марту Серіївну...........Залишили на призволяще.......Теж мені "народні" обранці.....За 9 років товаришування з Сергіем я ніразу Юлю не бачив і батька провести 13 серпня 2014 року вона не прийшла. Сергій та той час перебував у громадянському шлюбі з Скворцовою Валентиною, яку мати Сергія викинула з квартири на 8 березня де вана та діти прописані на вулицю.
Анонім Показати IP 8 Липня 2015 21:43
А як ваше прізвище анонім
Анонім Показати IP 8 Липня 2015 23:56
9 років назад помінкевич сергій петрович був в законому шлюбі із помінкевич людмилою сергіївною .шановний товариш хватить грязю поливати його колишню закону сімю
Анонім Показати IP 9 Липня 2015 00:07
Зі слів матері помінкевича сергія його громадянську дружину ніхто не виганяв з квартири .скворцова сама пішла знімати житло з новим громадянським чоловіком.
Анонім Показати IP 9 Липня 2015 00:40
Донька загиблого в ато сергія помінкевича, юля любила дуже свого батька постійно спілкувалася ,бачилася з ним ,переживала за нього .коли батько пішов в ато вона чекала на його повернення.15 років юля спілкувалася з своїм батьком,а якийсь товариш 9 років його знав а те що в нього є любима і найрідніша донечка юлічка йому не сказав значить такий він товариш.хватить брехати товариш віктор .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus