USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Жах, незручно та негарно», - українок обурив комплект білизни для солдат-жінок

4 Жовтня 2017 10:31
Прототип жіночої білизни для солдат днями представили в управлінні розробки речового майна. Шили комплект спільно із підприємствами легкої промисловості України.

Фотографії нових комплектів зібрали 200 коментарів та майже 450 репостів. Свою оцінку спідньому для армійців не дав хіба що лінивий, йдеться у сюжеті ТСН.

«У цій білизні тільки спати можна», «жінки мають відношення до цих розробок?», «жах, незручно та негарно», «яка жесть» - так соціальні мережі відреагували на концепт жіночої білизни для військових від Збройних сил України.

Експерти пояснюють, ажіотаж – зрозумілий. З їх слів, навіть по фото можна вгледіти певні недоліки.

«Потрібно повністю переробити лекала. Така білизна точно не додасть комфорту», - каже дизайнер жіночої білизни Валерія Жильйова.

Натомість розробники білизни, просять не звертати уваги на матеріал та шви. Та додають, що на фото в інтернеті сирий варіант, його вже доопрацьовують. А світлини виклали буцімто для того, аби дізнатись думку користувачів. Адже досі ж жінкам-військовслужбовцям видають такий же комплект білизни, як і чоловікам.

Виявляється, створити білизну для жінок запропонували самі представниці прекрасної статі. Коштів із бюджету на розробку нового комплекту взагалі не передбачено. Тож в Головному управлінні розвідки та супроводження матеріального забезпечення пропонують звернутися до Міноборони з пропозицією змінити норми для форми військових та врахувати жіночу анатомію.

А свій комплект, перш ніж випускати в експлуатацію, розробники планують протестувати у суворих умовах.

Єдиним, що має залишитися спільним як для чоловіків, так і для жінок – ціна комплекту білизни: труси 46 гривень та майка 75 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus