USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Журналістку з Волині відзначили у Києві

10 Жовтня 2011 17:27
Власний кореспондент газети «Волинь-Нова» у Нововолинську, Володимир-Волинському та Іваничівському районах Алла Лісова стала переможцем Х Загальноукраїнського конкурсу «Журналісти – за середній клас» в номінації «Журналіст».
Диплом переможця та подарунок Лісова отримала 5 жовтня під час урочистої церемонії в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, – повідомили у Нововолинській міськраді.
Алла Лісова працює у журналістиці 25 років. Висвітлює події, що відбуваються в усіх галузях життєдіяльності міста й районів.
Довідково:
Загальноукраїнський конкурс представників засобів масової інформації «Журналісти – за середній клас» запроваджено у 1998-1999 роках та проводиться щорічно з метою стимулювання висвітлення у засобах масової інформації проектів становлення середнього класу в Україні, вдосконалення законодавства в галузі регулювання малого і середнього підприємництва, дослідження питань соціального захисту і медичного обслуговування та освіти для середнього класу, а також демографічних проблем, пов’язаних з розвитком середнього класу в Україні, – йдеться на УНІАН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 10 Жовтня 2011 18:18
Вкрай здивований! Середнього рівня бездарність, яка нічого ніколи не написала, крім примітивної хвали владі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus