USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знання англійської мови стане обов’язковим при прийомі на держслужбу

4 Червня 2015 14:45
Знання англійської мови у майбутньому буде обов'язковим критерієм при прийомі на державну службу.

Про це під час звернення до парламенту у середу заявив президент Петро Порошенко, - інформує УП.

"Володіння англійською мовою стане ключовим критерієм при прийомі на державну службу. Я думаю, що це поступово має запроваджуватися вже в найближчі роки", – сказав він.

Президент також заявив про намір підтримати програму Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним з пріоритетів стратегії розвитку.

"Україна сьогодні у глобальному рейтингу залишається серед країн з найнижчим рівнем володіння англійською. І це бар'єр для українців для переорієнтації на західні цінності і стандарти. Це обмежує нам доступ до наукових досліджень, які на 80% публікуються in English. 55% веб-сторінок також написані англійською", – заявив Порошенко.

З його слів, 2016 рік буде оголошений в Україні роком англійської мови.

При цьому Порошенко запевнив, що пріоритет української мови залишається беззаперечним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анатоль_ Показати IP 4 Червня 2015 14:47
А шо мені робити бо я хочу на нововолинського мера висуватися? Пані Наталку Семенівну хочу поставити собі 1 заступником!
Бандура Показати IP 4 Червня 2015 14:56
На таку заробітну плату, яка зараз у державних службовців - всі із знанням англійської мови, просто ноги позбивають, як будуть бігти влаштовуватись на роботу...
Радован до Бандура Показати IP 4 Червня 2015 15:10
1000%
волинянка Показати IP 4 Червня 2015 15:19
А якже з українською?
лучанка Показати IP 4 Червня 2015 15:20
Бідний східукраїни!Бідні "дупутати"! Вони рідної не можуть вивчити. а якже з іноземною?
Анонім до лучанка Показати IP 4 Червня 2015 17:16
Якщо подивишся офіційну статистику, то побачиш те, що основна частина переможців шкільних олімпіад по українській літературі та мови - це представники східу України або Криму. Так що, це мешканці західної України не володіють українською мовою, а якщо і розмовляють, то в своїй більшості - на польському суржику.
Лучани до Анонім Показати IP 5 Червня 2015 01:08
СхОду, анонім. І мовІ. Вчіть її. А де така статистика? Я знаю, що переможці цьогорічні ну аж ніяк не зі сходу.
Анонім до Лучани Показати IP 5 Червня 2015 07:45
А цього року не було представників ні з Криму ні з Донбасу. Чи ти цього не знаєшь? Тоді ти чистокровний довбень.
45 до лучанка Показати IP 5 Червня 2015 01:46
Пани Рагулька - це результат австро-венгерской селекции. А посему у нее высоко развито самомнение.
комісар Показати IP 4 Червня 2015 15:42
Ну що попалися! Ледь українську вивчили а тепер ще і англійську вчити. Тепер дорога тільки на фронт
Валера Показати IP 4 Червня 2015 15:53
Оце так зараз влада. Вже понабирали зарубіжних на роботу державні служби на міністрів. А тепер ще мова має бути англійська основна. То це ми куди котимось? Державний чиновник, депутати ВР хай володіють англійською а не знають то все а не вже держ службовці. Не розумію для чого бухгалтер економітс має володіти англійською? Щоб ті кого понабирає Порошенко на роботу а це більшість не наші українці а зарубіжні розуміли все??? Ганьба
Anonymous до Валера Показати IP 4 Червня 2015 16:08
я так вижу ты вообще не образованный индеец .... вот будут тебя посылать на...й по английски, а ты будишь улыбаться и клювом кивать что мол так и было ... чем больше ты будишь знать то хоть не опозоришься перед другими людьми из европейских стран .... хотя кому я это говорю ... может вообще Валера дремучий селюх которому ничего не надо ....
45 до Anonymous Показати IP 5 Червня 2015 01:50
Вообще-то коль пришел в гости, то и следует говорить на языке хозяев и уважать обычаи хозяев. А не прививать свои обычаи. Как то так и не иначе. Это называется уважением. А наоборот поступали в истории только с туземцами....
Доборолись Показати IP 4 Червня 2015 16:03
Українська й так засмічена англійськими термінами і зворотами. Яку Україну ми будуємо, якщо думати будемо американським сленгом?
Танічка з села Показати IP 4 Червня 2015 16:15
Анонімус явно з партії Порошенка. Мабуть таким нема що робити, а тут писати до людей . Можливо і Валерик і не знає англійською але не таке хамло як ви Анонімус. Посилати вас не треба ви я бачу тільки з відти прийшли
Anonymous до Танічка з села Показати IP 4 Червня 2015 16:38
Таня, мне стыдно за украинцев ... они на себе рубаху рвут что мол мы такие самые самые а как капнуть глубже то нечем гордиться даже .... просто говорить каждый может .... да я поддерживаю Порошенка .. кому нужен будит украинский язык когда весь мир говорит по английски, не спорю свой язык знать нужно но не знать других языков это даёт право думать что человек или тупой или не грамотный .... что касается того Валеры я про него ничего обидного не сказал ... так что не надо тут ля-ля
до Бандури Показати IP 4 Червня 2015 17:07
Не так легко влаштуватися на держслужбу. скажем, неможливо без потрібних звязків. Не пишіть дурниць. Після вузів випускники хоч якусь пристойну роботу за мінімальну зарплату знайти не можуть:? і вчителів, і лікарів, і медсестер.....Хіба що різними менеджерами, тобто розповсюджувачами. Не пишіть чого не знаєте.
радован до до Бандури Показати IP 4 Червня 2015 19:08
Да, бросьте, не фиг тень на плетень наводить. Ограничения связаны не с "особой кастой избранных", а с постоянным ожиданием сокращений. Не делайте из совка электровеник.
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 20:21
Брехня! Скоро всі будуть грузинськіу вчити, якщо взяти до уваги, скільки приволік з собою розшукуваний Інтерполом "Міхеіл" Саакашвілі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus