USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

2016-ий – рік англійської мови в Україні

17 Листопада 2015 12:13
Наступний 2016 рік оголосили роком англійської мови в Україні, - повідомляє сайт президента.

В повідомленні йдеться, що рішення про 2016-й як рік англійської мови ухвалили з метою «сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей».

Уряду доручено в найближчі роки розробити план активізації вивчення англійської мови серед українців, передбачити у вишах лінгвістичні курси і гуртки за межами навчальних закладів.

Крім того, має бути розширена мережа літніх мовних таборів, фахових конкурсів, олімпіад та інших змагань з англійської мови, програми обміну між українськими та студентами з англомовних країн тощо.

Пропонується також більш активно показувати фільми англійською мовою із субтитруванням українською, увести утворювальні теле- і радіопрограми з вивчення англійської, активніше вводити англомовні версії сайтів органів влади.

Указ президента також передбачає оцінювання рівня знань англійської мови серед держслужбовців і курси для її вивчення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
українка Показати IP 17 Листопада 2015 12:23
А як щодо української мови для службовців? Навіть цього не домоглися! Нащо здатні наші міністерства і наша держава?
Анонім до українка Показати IP 17 Листопада 2015 13:53
А что здесь непонятного? Ведь через год, если кокой либо любитель экстрима приедет в Украину, то его надо будет носить на руках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus