USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зустріч волинських ветеранів-правоохоронців. ФОТО

12 Червня 2013 19:00
З’їзд ветеранів органів внутрішніх справ Волинської області відбувся у Камінь-Каширському районі. Такий захід на наших теренах - уперше.

Начальник райвідділу міліції зустрів і привітав гостей на камінь-каширській землі в селі Запруддя. Валентин Чих висловив вдячність за безцінний досвід та роботу, яку зараз виконують ветерани-правоохоронці.





Для гостей організували екскурсію у будинку шерифа, що в селі Сошично, після чого запрошено на урочисту частину та на семінар-нараду.

У Будинку культури головам ветеранських організацій вручили почесні нагороди. Також працівники будинку культури влаштували для ветеранів святковий концерт.

На святі також пом’янули тих, кого вже серед нас немає, а до обеліску поклали квіти.








У семінарі-нараді ветеранів органів внутрішніх справ Волинської області, крім голів ветеранських організацій та пенсіонерів МВС України, взяли участь голова райдержадміністрації Іван Вовк, голова районної ради Віктор Сус, начальник райвідділу міліції Валентин Чих, голова Волинської обласної ветеранської організації Сергій Шелєпін та голова профспілкової організації атестованих працівників ОВС Володимир Буравський.

Гості та присутні, під час зустрічі, відвідали Свято - Стрітенський Михнівський жіночий монастир.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus