USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Зятя Черновецького можуть заарештувати

21 Березня 2011 15:04
Служба безпеки підготувала й передала в прокуратуру Києва матеріали за фактом привласнення структурами, близькими до зятя мера В'ячеслава Супруненка, об'єктів комунальної власності.

Про це пише Українська правда з посиланням на "Сегодня".

"Процес буде гучним", - сказав співрозмовник. Він також не виключив, що нове загострення "карної" активності навколо родини київського мера пов'язане із ситуацією в Київраді, де останнім часом наростає опозиція (з вірних Супруненку депутатів, а також інших незадоволених) новому керівництву КМДА.

Як відомо, раніше "Дзеркало тижня" оприлюднило "схеми", за якими привласнювали столичну землю та нерухомість.

Опозиція не раз заявляла, що повз зятя Черновецького не проходить жодне земельне або майнове рішення міськради. Землі роздали багато через низку схем - від виділення на підставних осіб і 10 соток киянам до внесення рішень з голосу, коли депутати навіть не знали, за що голосують.

У ситуації з підприємствами, за словами голови КМДА Олександра Попова, розмивали акції, які потім викупляли потрібні люди.

За попередніми оцінками правоохоронців, збиток, нанесений місту з 2006 року, становить кілька мільярдів гривень.

Влада вже повернута дещо місту - зокрема частину акцій "Київгазу", "Київводоканалу", "Київхімволокна", однак, чи вдасться забрати назад те, що належить компаніям Супруненка, наразі невідомо.

За словами джерела видання в КМДА, Супруненко і його команда всю свою власність оформили дуже грамотно.

"Зараз, звичайно, можна через суди все в нього відібрати. Але прийде час, зміниться влада, і він, через ті ж суди, все поверне", - сказав співрозмовник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus