USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відбувся найдемократичніший тенісний турнір. ФОТО

25 Травня 2009 18:42
Три дні, з 22 по 24 травня, у Луцьку у рамках програми «Дні Європи у місті Луцьку» на тенісних кортах СК «Мілленіум» відбувся 5-й турнір з тенісу серед аматорів «Кубок «Колібріс», який зібрав рекордну кількість учасників із 10 областей України. Про це 25 травня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Це один із найдемократичніших турнірів із тенісу, де змагалися студенти, бізнесмени, банкіри та люди різноманітних професій, які ведуть та пропагують здоровий спосіб життя, – стверджують його організатори. 
За підсумками триденних змагань перемогу серед чоловіків здобув Володимир Підгрушний (Тернопіль), 2 місце посів Богдан Бартків (Івано-Франківськ) та 3-тє – Олександр Карпюк (Луцьк).
Серед жінок – 1 місце виборола Світлана Поліщук (Луцьк), 2-ге – Оксана Корчук (Луцьк) та 3-тє місце – Валентина Калугіна (Нововолинськ). У парному розряді серед чоловіків перемогу вибороли Олександр Капрюк із Луцька та Микола Ульянець з міста Ківерці.
Призовий фонд турніру становив 5 тисяч гривень. Головний спонсор змагань – ТзОВ «Агроконтракт». У змаганнях брали участь 55 учасників.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus