USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ти нацист»: іспанські фанати цькували форварда Зозулю ще на двох матчах Примери

10 Січня 2020 20:09
Український форвард Роман Зозуля, який виступає за іспанський «Альбасете», знову піддався цькуванню з боку місцевих фанатів.

Виявляється, вболівальники ще два рази ображали 30-річного футболіста, називаючи його «нацистом». Було це на поєдинках Примери «Осасуна» – «Реал» Сос’єдад (22-го грудня) та «Реал» Сос’єдад – «Вільярреал» (5-го січня). Про ці інциденти повідомляє офіційний сайт Ла Ліги, передає ТСН.

Зазначається, що в першому випадку фанати вигукували фразу «Ти нацист, Роман Зозуля, ти нацист» протягом десяти секунд на шостій хвилині зустрічі. У цій «акції» взяли участь близько 400 вболівальників. Що стосується другого матчу, то вони вигукували аналогічну фразу, але вже на 13 хвилині. Тут вирішили «відзначитися» 800 вболівальників.

Як повідомлялося, 15 грудня під час поєдинку 20-го туру Сегунди між «Райо Вальєкано» та «Альбасете» фанати господарів скандували «Зозуля – «йо***ий нацист». Через цей інцидент гравці «Альбасете» відмовилися виходити на другий тайм.

27 грудня «Райо Вальєкано» покарали штрафом у розмірі 18 тисяч євро та зобов’язали закрити частину трибун на два найближчі домашні матчі.

Зустріч «Райо Вальєкано» – «Альбасете» буде дограна за порожніх трибун. Після першої половини протистояння рахунок на табло був 0:0. «Альбасете» завершував тайм у меншості через вилучення.

Цього сезону на рахунку Зозулі 20 поєдинків у Сегунді, три забиті голи та одна результативна передача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пантероподібний Показати IP 11 Січня 2020 04:32
А котів багато задушив? (Олесь Бузина книга 4) .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus