USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Анатолій Тимощук розповів, яку команду хоче тренувати

13 Жовтня 2016 18:10
Ще два місяці лучанин Анатолій Тимощук проведе у складі казахського «Кайрату». Після завершення контракту зі столичним клубом гравець не відкидає можливості продовжити кар’єру в команді, але паралельно готує себе до іншого амплуа.

«Це залежить від рішення, яке я прийму у кінці сезону. В будь-якому випадку, я вважаю, що людина має пов’язувати себе з тим, що добре вміє робити або в чому гарно орієнтується. Зрозуміло, що кожен спортсмен, який має великий досвід роботи у різних клубах, хоче пов’язати себе з тим, що приносить задоволення. А це, звісно, спорт», — пояснив футболіст у коментарі ФФУ.

За свою кар’єру «Т-44» захищав кольори луцької «Волині», донецького «Шахтаря», пітерського «Зеніта» та мюнхенської «Баварії». Найбільше талант футболіста розкрився у складі «гірників». Анатолій не приховує, що в майбутньому хотів би стати тренером донеччан.

«Хай ніхто не ображається, але для мене, у футбольному плані, в Україні існує лише один клуб – це «Шахтар». У ньому я провів 9 років. Ніколи не забуваю про свій рідний клуб у якому дебютував, в якому виріс у Вищій лізі України. Тому, з точки зору амбіцій та перспектив, напевно, на сьогоднішній момент «Шахтар» найбільш топовий клуб», — зізнався спортсмен.

А якщо брати до уваги іноземні клуби, то Тимощук має бажання попрацювати в німецькому футболі, адже добре знає мову і тонкощі Бундесліги.

Дещо раніше спортсмен розповідав, що навчається на тренерську ліцензію PRO.

«Багато записую, слухаю, потім переглядаю і слухаю заново, намагаюся аналізувати якомога більше інформації. Адже одна справа – бути в команді як гравець, а інша – підходити до справи теоретично», – поділився планами на майбутнє футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 13 Жовтня 2016 20:36
РОзійшовся з жінкою, тепер шукає кого розвести на грошІ
и Показати IP 13 Жовтня 2016 21:35
ШАХТЕР - САМА ЛУТШАЯ КОМАНДА!!!
Знаток до и Показати IP 14 Жовтня 2016 09:12
не лутшая, а лучшая
волинь Показати IP 13 Жовтня 2016 23:31
тебе тільки тут не хватае

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus