USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Баскетбол: чи зможуть «лицарі» протистояти досвідченим «мавпам»

3 Грудня 2015 16:44
Перше коло баскетбольної Суперліги луцький БК «Волиньбаскет-WOG» закриє виїзним матчем проти БК «Черкаські мавпи».

Луцькі баскетболісти вже зіграли з усіма командами цьогорічної Суперліги, крім черкащан. Волиняни на старті сезону спарингувалися з дублем «мавп» на товариському турнірі.

У турнірній таблиці з нулем у графі перемог «Волиньбаскет» займає останнє місце. «Черкаські мавпи» після дев’яти зіграних матчів йдуть четвертими з 14 очками в своєму активі.

Зазначимо, у цьому сезоні У «Волиньбаскеті» найрезультативнішим є Микола Полюляк (13 очок за гру), найбільше підбирань та передач робить Іван Тимощук (по 4,3 за гру). Наразі найкращим снайпером «Черкаських мавп» є 19-річний Олександр Кобець (15,9 очок за гру). За підбираннями в черкащан лідирує Денис Носков (8,6 за гру), а найточніші передачі в команді робить Клим Артамонов (7,2 за гру).

Нагадаємо, в останніх двох іграх лучани поступилися «Кривбасу» (50:82) та «Запоріжжю» (96:101 ОТ). Черкащани також поступилися лідерам «турнірки» криворізькому «Кривбасу» (75:79), але у них не виникло проблем у Запоріжжі (85:57).

Гра між луцькою і черкаською командами відбудеться в п’ятницю, 4 грудня, о 19:00. Пряму трансляцію гри можна переглянути на офіційному каналі ФБУ в YouTube та на телеканалі «Спорт-1».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus