USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Баскетбольні баталії студентів луцьких вишів. ФОТО

2 Листопада 2013 14:00
Хто ж із представників луцьких вишів закинув найбільше м'ячів та зробив більше якісних подач? То ж хто із них кращий?

Так, впевнено крокує Спартакіада 2013 року у ІІ групі, в якій беруть участь команди вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Луцька. Позаду три види програми – змагання з футзалу, плавання і волейболу серед жінок.

30-31 жовтня у спорткомплексі Луцького національного технічного університету комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради організував змагання з баскетболу для студентів вишів. П’ять команд, а саме: СНУ імені Лесі Українки, ЛНТУ, Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна», Волинського інституту імені В. Липинського МАУП і Луцького біотехнічного інституту в одноколовому турнірі визначали переможця, - про це інформують у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Як і в минулорічній першості, була гостра, цікава боротьба між командами. Чітко проводили арбітраж матчів судді на чолі з головним суддею змагань Людмилою Василевською.

Вже з перших поєдинків визначилися лідери, які у підсумку і повели боротьбу за нагороди. Згідно з результатами всіх зустрічей, здобувши переконливі перемоги над своїми суперниками, переможцем спартакіади міста 2013 року з баскетболу серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації стала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (тренери-викладачі Василь Пантік і Світлана Грициляк).



Лише єдиний програш від переможця змагань відтіснив команду господарів з Луцького національного технічного університету (Володимир Файдевич) на друге місце.

Трійку призерів замкнула амбітна команда з Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» (Федір Довгун, Володимир Дручик).

На завершення змагань переможці і призерів нагородили дипломами міськспорткомітету відповідних ступенів.

Наступними видами спартакіадних змагань для студентів луцьких вузів стануть змагання з шахів і шашок, які відбудуться 13-17 листопада у клубі «Біла тура» (вул. Будівельників, 11).




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus