USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Беньо з ФК «Волинь» хоче йти у тренери

16 Листопада 2009 16:26
Відомий футболіст Юрій Беньо залишив нещодавно ФК «Волинь» тому, що домовлявся грати за луцьку команду лише до зими. Про це повідомляють «Волинські новини».
У нас була домовленість про співпрацю впродовж шести місяців. В обумовлений заздалегідь час я пішов. Контракт підписували на рік, але усно домовилися про роботу до зими. Розсталися ми за обопільною згодою сторін, - сказав Юрій Беньо.
На запитання про подальші плани спортсмен відповів, що наразі конкретних планів не має.
«Швидше за все, продовжуватиму кар’єру тренером. Піду на тренерські курси, а потім шукатиму роботу», - цитує футболіста turnir.com.ua.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
OrestN Показати IP 16 Листопада 2009 16:28
Юрій професійно підріс, тому логічно йому зайнятись більш відповідальним напрямом. Успіхів йому і колегам!
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 18:27
Де мій коментар. Модери!!!!!!!!!!!!!!!!!
Андрій Показати IP 16 Листопада 2009 18:41
до Vetal: Якщо хочете, щоб медератор пояснював, чому видалений коментар - мусите написати листа: тоді-то там-то ви видалили такий-то коментар ПОЯСНІТЬ ЧОМУ. Зі своєї пошти. Тоді вам пояснять. Це я вам офіційно-формально кажу. А якщо неофіційно-неформально, то кажу і вам і всім решті, чиї коментарі ми видаляємо видаляємо тому що, шановні учасники конкурсу, берете у ньому участь недобросовісно. Пишете коментарі для кількості - будь ласка. Але пишіть щось "по дєлу". Суттєве. Цікаве. З душею. Щоб видно було, що вам новина цікава. А якщо новина не цікава - то й не коментуйте.
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 20:42
to editor Дуже дякую за пояснення. Думаю поспілкуємось офіційно.
alex Показати IP 16 Листопада 2009 20:59
Хороший був гравець, шкода що за Волинь грав мало. Удачі, Юрію, на тренерському поприщі.
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 16:40
Іти зі спорту потрібно вчасно і тоді коли людина відчуває це. Беньо примає таке рішення, значить час прийшов. Шкода лише, що так бистро залишає ряди "Волині". Подальшого йому успіху на тренерському містку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus