USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більшу увагу ми приділяємо Україні, - Мішель Платіні

11 Січня 2010 14:37

Президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні заявив, що в підготовці до Євро-2012 експерти УЄФА приділяють більшу увагу саме Україні, аніж Польщі. Також оприлюднив низку проблем, які, однак, не вважає критичними.

  
«Ми не забуваємо, що обидві країни не мають досвіду проведення подібних заходів. Тому для нас усіх це визначна подія, можливо, доволі ризикована. Але це лише окрилює нас», - зазначив футбольний чиновник в інтерв’ю польському телеканалу nSport.
 
«Я не приховую того, що більшу увагу ми приділяємо Україні – ми не повинні чогось не врахувати. Цей чемпіонат буде найбільшою і найкрасивішою подією. Але зараз ми повинні бути дуже сконцентровані», - продовжує Платіні.
 
Найбільшою проблемою в підготовці України і Польщі до Євро-2012 глава УЄФА вважає відсутність належної інфраструктурі в країнах, - пише 2012ua.net
 
«Є проблеми з аеропортом в Гданську і стадіоном у Вроцлаві. Але є й конкретні шляхи подолання цих перешкод та успішного завершення підготовки. Польща та Україна – це не рівень Німеччини, яка може організувати велике спортивне дійство в будь-який момент… Ми розуміємо це і тому толерантно ставимося до всіх проблем із інфраструктурою», - запевняє Платіні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus