USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійки зібрали чималу публіку у центральному парку Луцька. ФОТО

24 Серпня 2009 11:00
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, що у Луцьку, 23 серпня відбулися показові виступи вихованців дитячої кінно-спортивної школи, представників організацій східних єдиноборств, а також богатирські ігри. Переможці цих змагань отримали нагороди, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Спочатку свою майстерність продемонстрували вихованці дитячої кінно-спортивної школи, на стадіоні яких і відбувалося дійство.
 
Найбільше було показових виступів зі східних єдиноборств. Вміння битися і самооборонятися, ламати дошки, володіти тренувальною зброєю продемонстрували інструктори та вихованці Волинської федерації Таеквон-до (ITF), Волинської федерації Кйокусін-Будо карате, клубу східних єдиноборств «Ояма»та групи капоейра у Луцьку.
 
Наприкінці цирк «Сальто» з Хмельниччини вправлявся у джигітовці – їзді на конях, при якій вершник виконує різноманітні акробатичні трюки.
 
Стадіон кінно-спортивної школи під час дійства зібрав досить численну публіку. У програму богатирських ігор входили змагання з штовхання колоди, жиму 100-кілограмової штанги лежачи та армреслінгу. Ігри відбувалися
одночасно з показовими виступами.
 
Заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом\'юк нагородив переможців та призерів змагань. Їм дісталися дипломи та грошові подарунки. У змаганнях з жиму лежачи переміг Валерій Тернов, а колоду найдалі штовхнув Анатолій Кмитко.
 
На завершення відбулися змагання з армреслінгу, де перше місце виборов Іван Бродський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus