USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

БК «Будівельник» вперше переміг в Луцьку

19 Листопада 2016 16:26
Луцька баскетбольна команда «Волиньбаскет» на своєму паркеті поступилася лідеру Суперліги – київському «Будівельнику» у п’ятницю, 18 листопада.

Нагадаємо, у попередні зустрічі волиняни програли БК «Кремінь».

До гри обидва колективи підійшли в неоптимальних складах. У лучан після травми ще не відновився Едуард Федчук, а киянам не зміг допомогти Артур Дроздов.

«Будівельник» у статусі очевидного фаворита впевненіше розпочав гру і вже після першої 10-хвилинки організував комфортний відрив – 14:22. Наперекір всім обставинам гра господарів не посипалася. Лучани перемогли у другій чверті і зуміли скоротити відрив – 39:44.

Для «лицарів» не відставати від «Будівельника» до великої перерви було великим успіхом. А от кам-бек лучан став приємною несподіванкою – 44:44. У відповідь підопічні Євгена Мурзіна організували власний ривок. І рахунок після третьої чверті став 51:60. У заключній чверті господарі достойно втримали напір суперників, але відігратись не зуміли – 71:86.

Найкращим на паркеті того вечора був лучанин Олег Рудаков. За гру баскетболіст набрав 23 очка і зробив 5 підбирань. У гостей найкращу індивідуальну статистику показали Станіслав Завадський та Михайло Анісімов. Обоє набрали по 14 пунктів.

«Були проблеми в підборі, ми програли 17 підбирань. На жаль, повторили ті помилки, що відпрацьовували на тренуваннях. Через це і маємо таку різницю. У нас ще не повністю укомплектовані передня лінія. Нам також не вистачає Едуарда Федчука, який ще не долікував травму. Надіємося, він виздоровіє до наступного туру», - розповів наставник лучан Дмитро Чайковський.

Зауважимо, ця зустріч стала першою в історії протистоянь цих команд. Наставник «гладіаторів» позитивно оцінив гру суперника і виявив надію, що луцький клуб продовжить своє існування.

«Я радий, що на західній Україні є хоча б один представник в Суперлізі, одна команда – це луцький «Волиньбаскет». Це команда з характером, бореться, б’ється. Всі ми знаємо складне становище команди, але хлопці не опускають руки. Я радий, що така команда існує. Колись ще грали Львів, Рівне в дивізіоні, а зараз це «Волинь». Не можна втрачати таку команду, тому давайте підтримаємо її», - закликав головний тренер БК «Будівельник» Євген Мурзін.

Наступну гру лучани проведуть теж вдома у неділю, 20 листопада проти «Черкаських Мавп». Старт поєдинку о 15:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬБАСКЕТ» ПРОСИТЬ ФІНАНСУВАННЯ З БЮДЖЕТУ ЛУЦЬКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГІСТЬ Показати IP 19 Листопада 2016 20:50
Молодь, є але потрібен час. Будівельник - сил. Хоча не непереможний.
вболівальник Показати IP 19 Листопада 2016 21:02
Хороший був баскет. Був, вболівав але людей мало. З вболівальником потрібно працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus