USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі баскетболісти втратили перемогу на останніх секундах

14 Листопада 2016 14:00
Баскетбольний клуб «Волиньбаскет» зазнав сьомої поразки в національній Суперлізі у неділю, 13 листопада. Цього разу в ролі кривдника лучан виступив їхній сусід у турнірній таблиці БК «Кремінь».

Господарі ретельно готувалися до поєдинку. Після емоційної перемоги над харківським «Політехніком» вони набули впевненості, але і не забували про важку гру з «Кременем» в першому колі чемпіонату. Тоді за рівної боротьби і постійної зміни лідера перемогли «слони» - 70:67. Схожим виявився і матч в Луцьку.

«Волиньбаскет» — «Кремінь» — 67:71 (19:11, 12:22, 23:19, 13:19)



На радість місцевим вболівальникам волиняни краще розпочали матч. Гості повністю провалили стартову чверть – 19:11. Вже у другій 10-хвилині перевага була на боці «Кременя». Підопічні Бориса Сагая вдало скористалися помилками лучан і зуміли піти на велику перерву як лідери – 31:33.

У третьому відтинку гри продовжилося падіння «Волиньбаскета». За відставання в рахунку в 11 очок, тренер лучан Дмитро Чайковський взяв паузу, аби заспокоїти гри. Після мегауспішних 30 секунд гри від Івана Тимощука врятували «лицарів». Справу колеги підтримав Артем Чемякін, і паритет було відновлено.



Отож, визначення переможця поєдинку команди відклали на останню чверть, а точніше на останні секунди гри.

За 55 секунд до сирени Тимощук зі штрафного вивів лучан вперед – 67:66. Потім Олександр Шостуха реалізував два штрафних. У господарів натомість атаки не вдавалися, а американець Роб Вудсон приніс «Кременю» ще один бал зі штрафного та успішний двоочковий на останніх секундах гри.

«Важка була гра, ми багато сил віддали у минулому матчі з Харковом. Ротація маленька, грає лише семеро гравців. Хлопці трохи змучилися. Ну і наша хвороба – погана реалізація штрафних», - розповів гравець «Волиньбаскета» Віктор Герасимчук.

«Насамперед хочу вибачитися перед вболівальниками. Можливо, моя помилка, що не підпустив молодих гравців, тим більше що Едуард Федчук травмувався. І основний момент – ми не розібралися зі зоною захисту суперника. Це все потрібно виправляти на тренуваннях», - підсумував тренер волинян Дмитро Чайковський.

Найактивнішими у складі лучан стали Артем Чемякін (16 очок + 9 підбирань) та Іван Тимощук (15 очок + 6 підбирань + 7 передач). У «Кременя» найрезультативнішим став Богдан Ясиненко, який набрав 15 очок та зробив 6 підбирань.

Наступний матч у Суперлізі лучани зіграють теж вдома. 18 листопада «Волиньбаскета» на міцність проекзаменує столичний «Будівельник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Созидатель Показати IP 14 Листопада 2016 15:40
Ваше место 10. Будивельник с вас клоунов слепит.
Лучанин до Созидатель Показати IP 15 Листопада 2016 11:49
Слухай клоун, ти повинен бути вдячний клубу за те, що маєш змого бачити такі команди як Будівельник вживу.
По Газ Показати IP 15 Листопада 2016 07:50
В нас з'явився дуже крутий аналітик-прогнозист з баскетболу. Краще прийди і купи квиток та підтримай команду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus