USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому волинська «котлетка» - найкраща. ВІДЕО

9 Липня 2013 12:29
Перше місце на третьому фестивалі аматорів «Jeep Fest» посіли ковельчани на машині, яку ніжно називають «котлеткою».

Третій фестиваль «Jeep Fest» зібрав на змагання позашляховики з Волині та Рівненщини, - йдеться у сюжеті Першого Національного.

Болото місили якраз на межі двох областей. Фестиваль - аматорський: організатори на цьому наголошують окремо. Жодного професійного гонщика на перегонах команди не представили.

12-ть автомобілів вишикувалися у шеренгу в очікуванні старту. Довжину траси тут не вимірюють. Болотяна місцевість - головне випробування. На цих змаганнях «швидка допомога» - трактори та бульдозери.

Перемогу здобули учасники з Ковеля. Свою машину вони ніжно називають «котлеткою». Авто для перегонів сконструювали самотужки.

Учасник фестивалю «Jeep Fest» Володимир Романчук:
«Котлетка», так. Бо з котлети зроблена. Кусок заліза зліплено - получається котлета».

Переможці отримали й грошову винагороду - 3 тисячі гривень. Із них автогонщики, які стали призерами, виділяють дещицю на прибирання території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus