USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому вилучили Кварцяного під час програного матчу «Волині»? ВІДЕО

15 Вересня 2013 18:15
Пропонуємо післяматчеву прес-конференцію старшого тренера луцької «Волині» Богдана Блавацького. Головного тренера - Віталія Кварцяного - під час зустрічі із журналістами не було, оскільки його вилучили під час матчу. Текст прес-конференції надано клубною прес-службою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «АРСЕНАЛ» - «ВОЛИНЬ» 2:1. ФОТО


- Богдане Ігоровичу, чому арбітр вилучив з матчу Віталія Кварцяного?
- Там пішов стик Сімініна з Романчуком. Почувся страшний звук… Так, наче щось зламалося. Віталій Володимирович пішов подивитися ближче на цей епізод і його арбітр вилучив. А в цілому Кварцяний коректно вів себе на матчі, не виходив за технічну зону.

Стосовно гри, то щойно ми почали набирати ходу – дві нічиї та виграш – то знову наступили на ті самі граблі… Ми дуже добре вивчили суперника – його сильні та слабкі сторони. Але важко обіграти суперника, коли п’ять гравців хочуть, а п’ять не хочуть добре грати. Вірніше так – не віддаються грі на повну.

Хоча спочатку забили, але після дитячої помилки Неділька вже програвали. В кінці матчу треба було йти штурмувати, після концентровано подавати Рамону стандартні положення. Мабуть, кваліфікація деяких наших гравців кульгає.

- У вас був такий план – заманити «Арсенал» в контратаку і зробити результат? Чи ваш гол став швидше збігом обставин?

- Ми готувалися до гри із «Арсеналом» у Криму, на зборах. Зіграли дуже добре матч із «Таврією», де мали перевагу 70 на 30. Тому про збіг обставин не варто говорити.

- У «Волині» є виїзна та домашня модель?


- Немає у нас якихось окремих моделей. Якщо поглянути в статистику. Десь є перепади. Сьогодні ми чекали більшого від багатьох гравців. Від нападників – Козьбана і Шумахера. Бабатунде міг зіграти краще, хоч він забив. Можливо, це не його погода. Більшого чекали від Рамона, більше конструктивізму від Скоби. Є проблема із виконанням стандартних положень. Детально вивчали «Арсенал», знали, що у них є хороші діагональні і вертикальні передачі. Якби ми сьогодні так зіграли, як у Полтаві з «Ворсклою», то на поразку не заслужили. Виграла та команда, яка більше хотіла цього.

Віталій Володимирович завжди налаштовує на атакувальний футбол. Він каже: «Ви можете виграти 7:5, програти 6:8. А сьогодні… Ми ще розберемося, чому кілька гравців не показали свій рівень гри. І які причини цього. У нас будується нова команда. Задерецький, Нємчанінов, Мемешев – вони тільки досягають рівня належного. Шиков грав третю гру поспіль після двох ігор у збірній. Гал Шіш грав першу офіційну гру в нас.

- Вам не завадив би сьогодні Ян Масло?

- Так, у нього четверта картка була. А в цілому вітаю «Арсенал» з трьома очками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus