USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Демяненко обіцяє «попити крові» «Шахтарю»

25 Квітня 2012 14:26
Нічого страшного у перенесенні матчу «Волинь» - «Шахтар» на день раніше головний тренер лучан Анатолій Демяненко не вбачає. Зокрема, обіцяє «попити крові» у суперників, як нещодавно це зробили з «Динамо».

Про це інформує Footballnews.com.ua.

Майбутній матч «Волинь» - «Шахтар», як і поєдинок за участю іншої пари півфіналістів Кубка України («Металург» - «Карпати») повинен був відбутися 28 квітня. Проте матч в Луцьку пройде в підсумку на день раніше.

«Чесно кажучи, я не можу з точністю відповісти, від кого конкретно виходила ініціатива про перенесення кубкового матчу: від нас, від суперника чи від прем'єр-ліги», - зізнався генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін.

«Цим питанням займався наш генеральний секретар, і я не вникав у суть справи, оскільки дата матчу з «Волинню» не має для нас принципового значення.

«Шахтар» готовий грати в будь-який час. Наскільки мені відомо, незадоволених сторін після затвердженої дати не залишилося, тому не бачу сенсу загострювати увагу на цій темі», - додав він.

«Можливо, для нас було б краще зіграти на день пізніше, але рішення вже прийнято, і ми не маємо наміру його оспорювати. Нічого страшного в перенесенні матчу особисто я не знаходжу. В Європі ж команди грають на третій-четвертий дні, чому б нам не почати звикати до щільного графіку? Одним словом, у нас немає ніяких претензій. Коли б не відбувся матч, можу з повною упевненістю сказати, що ми поп'ємо у «Шахтаря» крові, як зробили це в останньому матчі з «Динамо», - зазначив головний тренер лучан Анатолій Демяненко в телефонній бесіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 25 Квітня 2012 14:47
Що за ШахАтарь? Це така нова команда? Коректор працює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus